Abone Ol

Diriliş Ertuğrul 143. yeni bölüm fragmanında İlbilge Hatun ölecek mi?

Dizinin yayımlanan son bölümünün hemen ardından Diriliş Ertuğrul 143. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki yayınlanan yeni bölümde İlbilge Hatun ölecek mi?

Diriliş Ertuğrul 143. yeni bölüm fragmanında İlbilge Hatun ölecek mi?

Diriliş Ertuğrul 143. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta heyecan yine doruktaydı.

Diriliş Ertuğrul 143. yeni bölüm fragmanında İlbilge Hatun ölecek mi? - Resim: 1

Ertuğrul Bey kendi üzerine oynanan oyunlara bir kez daha fırsat vermedi. Dragos ve Albastı'nın planlarını suya düşüren Ertuğrul Bey amacına ulaşmış ve tuzağa düşmekten kurtulmuştu. Beybolat(Albastı) Kayı obasında ortalığı karıştırmak adına Bamsı üzerinden yaptığı planlarda Sırma'yı kullanmaya başlamıştı.

Sırma amacına ulaşmış ve Bamsı'yı Kayı Obasından göçmeye ikna etmişti. Dizinin son bölümünün hemen ardından Diriliş Ertuğrul 143. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. 10 Nisan Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan Diriliş Ertuğrul 143. yeni bölümde Ertuğrul Bey Dragos'tan intikam almak için saldırdıkları sırada İlbilge Hatun savaş meydanında aldığı darbe ile yere yığılacak. Peki İlbilge Hatun ölecek mi?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 143. YENİ BÖLÜM FRAGMANI