Abone Ol

Anne ve kızı grup seks yapmış, oğul kaydetmiş!

Polisin ele geçirilen bilgisayarlarda yaptığı incelemede, silinmiş çok sayıda görüntü elde edildi.

Anne ve kızı grup seks yapmış, oğul kaydetmiş!

Antalya'da, kızıyla aynı yatakta cinsel ilişkiye girdiği işadamlarının görüntülerini gizlice kaydedip şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 yaşındaki kadının, bu görüntüleri 17 yaşındaki oğluna kaydettirdiği ortaya çıktı.

70'LİK DEDENİN İHBARI YAKALATTI

Manavgat'ta oturan bir doktorun 70 yaşındaki babası, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerine başvurarak, cinsel ilişki görüntülerini çeken kişilerin kendisinden şantajla para istediğini söyledi. Yaşlı adam, 19 yaşındaki E.F. ve annesi G.B. ile grup seks yaptığını itiraf ederek, anne-kızın ilişki görüntülerini gizlice kaydettikten sonra kendisi ile doktor oğluna birer kopya CD gönderip 500 bin dolar istediklerini iddia etti.

GALERİCİDEN DE 300 BİN TL İSTEMİŞLER

Harekete geçen polis, Manavgat'ta oto galeri işleten bir işadamının da aynı şekilde cinsel ilişki sırasında çekilmiş görüntüleriyle şantaj yapılarak 300 bin TL para istendiğini belirledi. Bunun üzerine eşinden boşanmış olan G.B. (41) ile kızı E.F (19), 17 yaşındaki oğlu E.F. ve erkek kardeşi A.B. gözaltına alındı. Şüphelilerin evleri ve kaldıkları yerlerde yapılan aramalarda, işadamlarına ait olan ve gizli kamerayla çekildiği belirlenen çok sayıda cinsel ilişki görüntüsü, bilgisayar ve kamera düzenekleri ele geçirildi.

KAYITLARI OĞLU YAPMIŞ

Polisin ele geçirilen bilgisayarlarda yaptığı incelemede, silinmiş çok sayıda görüntü elde edildi. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda bu sabah Manavgat'ta bir inşaatın kolonları arasına saklanmış 20 CD daha bulundu. Annesi ve ablasının cinsel ilişki görüntülerini, odaya kurduğu kalem kamera sistemi ile 17 yaşındaki E.F.'nin kaydettiği saptandı. E.F.'nin bu görüntüleri önce bilgisayara, ardından da CD'lere aktardığı tespit edildi. Yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen E.F.'nin ifadesi bizzat savcı tarafından alınacak.

Diğer zanlıların sorguları ve ele geçirilen CD'lerdeki incelemeler sürüyor