Abone Ol

Ali Mert Habib kimdir? Ali Mert Habib elendi mi? Yarı final performansı

Ali Mert Habib, O Ses Türkiye’de finale çıkabilecek mi? Ali Mert Habib elendi mi? TV8’de süren O Ses Türkiye macerasında artık son virajda Ali Mert Habib ilk elenen isim oldu.

Ali Mert Habib elendi mi?

Ali Mert'in O Ses Türkiye macerası

O Ses Türkiye’nin 28 Kasım Cumartesi günü yayınlanan bölümünde Ali Mert Habib ‘Araf’ şarkısını seslendirerek tüm jüriyi döndürdü. Ali Mert Habib, Murat Boz’u seçerek takımına dahil oldu.

17 Ocak Pazar günü yayınlanan bölümünde Ali Mert Habib, İbrahim Kumlu ve Cemal Çayırcı ‘Ben Ölmeden Önce’ şarkısı ile düello yaptılar. Murat Boz düello sonrası tercihini Ali Mert Habipoğlu yönünde kullanarak O Ses Türkiye’de devam edeceği ismi seçmiş oldu.

25 Ocak Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Melek Davarcı ve Ali Mert Habipoğlu, çapraz eşleşmeler sonucunda karşı karşıya geldiler. Ali Mert Habipoğlu oylama sonucunda %60 oy alırken Melek Davarcı %40 oy aldı ve Ali Mert Habipoğlu O Ses Türkiye’de yoluna devam eden isim oldu.

31 Ocak Pazar akşamı yayınlanan bölümünde, Ali Mert Habipoğlu çeyrek final performansını sergiledi ve SMS sonuçlarına göre yarı finale yükseldi.

Yarı finalde ilk elenen isim ise Ali Mert oldu.