Abone Ol

Nur Yerlitaş'ın annesini Sibel Can yıkadı!

Annesini kaybeden Nur Yerlitaş'ı yakın dostu Sibel Can bir an olsun yalnız bırakmadı.

Nur Yerlitaş'ın annesini Sibel Can yıkadı!

Vatan\'da yer alan habere göre; Ünlü modacı Nur Yerlitaş\'ın annesi Saadet Yerlitaş, önceki gün vefat etti ve cumartesi günü ikindi namazında Levent Camii\'nden kaldırıldı. Çok kalabalık ve ünlülerle dolu bir cenaze namazı oldu ama camide tek konuşulan konu Sibel Can\'ın vefası ve Seda Sayan\'ın vefasızlığıydı!

DOSTLUK ÖRNEĞİ

Birçok ünlünün katıldığı cenaze töreninde en önemli konu Sibel Can ve Seda Sayan\'dı. Sibel Can, Nur Yerlitaş\'ın annesinin ölüsünü yıkamış, çene bezini bağlamış, cenaze evini baştan aşağı organize etmiş, yemekleri ayarlamış... Saadet Yerlitaş, hastanede 10 gün yatarken Sibel Can hergün Beylikdüzü\'ndeki hastaneye gitmiş, başından hiç ayrılmamış.

SAYAN TATİLİNİ BÖLMEDİ

Bülent Ersoy da morga gitmiş, ilgilenmiş ama önceden parası alınmış ekstrası için İzmir\'e gitmek zorunda kalmış. Ayrılmaz dörtlü olan Nur Yerlitaş, Bülent Ersoy, Sibel Can ve Seda Sayan grubundan sadece Seda Sayan Bodrum\'da tatilde olduğu için eve ve cenazeye gelememiş. Oğlu Oğulcan Engin cenazeye katılarak annesi temsil etti.


CENAZE EVİNİ ORGANİZE ETTİ

Cenaze törenin tüm detaylarını düşünüp Fulya\'da Nur Yerlitaş\'ın evinde konukları ağırlayan Sibel Can, Günay\'dan garsonlar getirtip, yemekleri organize etmiş. Pilav, kavurma, sarma, içli köfte, baklava, helva gibi ikramların bulunduğu zengin menü hazırlatmış. Hastanede başından ayrılmayan, sabah morgda anneyi yıkayıp, çenesini bağlayan Sibel Can, akşam da evdeki tüm hazırlıkları yapmış.