Abone Ol

Zuhal Topal'la Ali’ye Seren Serengil talip oldu

Zuhal Topal’la programında Ali’ye talip olarak ünlü şarkıcı aynı zamanda sunucu olan Seren Serengil geldi.

Zuhal Topal'la Ali’ye Seren Serengil talip oldu

Stüdyoya Sibel’i davet ediyoruz diyen Zuhal Topal Sibel’in stüdyoya girmesi ile seyircilerde şaşkın oluştu çünkü Sibel diye gelen kişi Seren Serengil’di. Eliyle seyircilere susun şeklinde işaret yapan güzel oyuncu ilk defa programa çıkıyorum çok heyecanlıyım dedi.

Normalde bu tarz programa katılmaya utanıyorum ama o kadar tatlısınız ki gelmek istedim diyen Seren Serengil gelme sebeplerimden biride Hanife’ye çok kızıyorum onunla da konuşacağım dedi.

Ali’ye gerçekten çok güzel bir hanım efendi o yüzden seyirciler bu kadar alkışladı diyen Zuhal Topal bu kadar güzel bir hanı efendi nasıl böyle bekar kalmış acaba dedi. Bunun üzerine Serengil sanırım şimdiye kadar hep yanlış kişileri seçtim annem bana git Zuhal Topal’a o sana bulur şeklinde cevap verdi.

Zuhal Topal'la Ali’ye Seren Serengil talip oldu - Resim: 1

Ali Serengil’e hiç evlendiniz mi şeklinde soru sorması üzerine evlenecektim ama kıyısından döndüm ben hayvanları çok seviyorum köpeklerimle uyurdum birde her gün evleneceğim kişinin annesine gidiyorduk bir şekilde olmadı dedi.

Kayınvalide severim ama tatile bile onunla gidiyorduk, Arabada önde annesi oturuyordu arkada ben o derece yani dedi. Zuhal Topal’ın Sibel ne işle meşgulsün demesi üzerine Serengil restoran işletiyorum şeklinde cevap verdi.

Ali’ye aileniz beni isteyecek mi köpeklerimle uyuyorum diyen Serengil, Ailem benim alacağım karara karışmaz şeklinde cevap aldı.

Paravanın açılmasıyla şaşkınlığını gizleyemeyen Ali Seren Serengil’in şarkısına eşlik etti.

Daha önce bende evlilik programı yaptım diyen Seren Serengil gerçekten çok heyecanlandım çok gerçeksiniz diyerek Zuhal Topal gerçekten çok başarılı onu çekemiyorlar, bende ona destek olmak için buraya geldim dedi.

Hanife’yi soran Seren Serengil Hanife’nin stüdyoya gelmesi ile Hanife senin derdin ne bu Serkan iyi çocuk deyince ama kalbimi çok kırıyor diyen Hanife’ye kalp kırmayan erkek var mı bak ne güzel yakışıklı çocuk dedi.

Serkan’ a sen sevgini çok az gösteriyorsun diyen Seren Serengil tam Serkan’ a yüklenecekken Zuhal Topal reklam arasına gidiyoruz dedi.