Abone Ol

Zuhal Topal'a eşinin yaptığı bir şaka bakın onu nasıl ağlatmış!

Saba Tümer'in CNN Türk'teki programına konuk olan Zuhal Topal, İzdivaç'ı sunmaya başlamadan önce de çöpçatanlık yaptığını anlatırken özel hayatından kesitler verdi.

Zuhal Topal'a eşinin yaptığı bir şaka bakın onu nasıl ağlatmış!

Çöpçatanlıktan ziyade, insanların dertlerini dinlemeyi sevdiğini söyleyen Zuhal Topal, "Bana çok 'Gönül abla' misyonu yükler arkadaşlarım. Artık güven meselesi mi, yargılamadan dinliyorum ondan mı, yoksa doğru analizler mi bilmiyorum ama çok bana anlatırlar" dedi.

Zuhal Topal, programda çok eğlendiklerini ifade ederek "'Ben kendimi çatlak zannederdim, hepimiz manyağız' dedim geçen gün. Bütün stüdyo delirdik orada. Hepimiz oynamaya başladık. Değişik bir enerji yani" diye konuştu.

Topal, normalde gece yaşamayı sevdiğini ve sabahları uyanamadığını, ancak programa başladığı anda kendisine bir enerji geldiğini söyledi.

İLGİNÇ EVLENME TEKLİFİ

Eşi Korhan ile bir yıl flört ettiğini, 1 yıl nişanlı kaldığını ve 1,5 yıldır da evli olduğunu anlatan Zuhal Topal, eşinden aldığı ilginç evlenme teklifini de izleyenlerle paylaştı.

"Ben hiç evlenmeyi düşünmüyordum. Korhan da düşünmüyormuş. Bir anda tanıştık, aşık olduk. Arkasından orjinal bir evlenme teklifi geldi. Bir baktık evlenmişiz" diye konuşan Zuhal Olcay, eşinin kendisini bir akşam yemeğe çıkarttığını ve daha sonra kahve içmeye çağırdığını ve kendisine gelen bir mail olduğunu ve onu okumasını istediğini anlatarak şöyle devam etti:

MAİL'LE GELEN EVLİLİK TEKLİFİ

"'Değişik bir şey, bir bak bakalım. Ben anlamadım, çözemedim' falan dedi. Oturdum maili okumaya başladım. O sırada odadan çıktı Korhan. Ben yalnız kaldım odada, okumaya başladım. Bir baktım mailde 'Sen hayatımın aşkısın, ben senden başkasıyla olamam'... falan diyor. Ben algılayamadım. Şoka girdim. Bana mı yazılmış, yoksa bir başkasına yazılmış aşk dolu bir mektup da hani 'Ne güzel yazmışlar Zuhalcim' falan diye mi, ne olduğunu anlayamadım. Aşk dolu methiyeler düzmüş. En sonunda da 'Benimle evlenir misin?' diye yazıyordu. Döktürmüş beyefendi padişah fermanı gibi, aşka gelmiş... O sırada baktım Korhan geldi, elinde de bir yüzük, 'Benimle evlenir misin?' diye."

KAMERA ŞAKASI MI GERÇEK Mİ?

Zuhal Topal tüm bunları eşinin bir de kameraya çektiğini belirterek "O sırada bir de kamera sistemini kurmuş eve beni çekiyormuş. Ben ağlamaya başladım tabi sonlarına doğru mailin. Anladım ki bana yazmış maili. Çekim başlamış, beni çekiyormuş. Ben kabul ettim evlenme teklifini, birbirimize sarıldık, ağlaşıyoruz, bitti gitti olay, ondan sonra dedi ki 'Bak şurada kamera var' dedi, gizlemiş. Böyle şaka olur mu!" diye konuştu.

Televizyon Gazetesi