Abone Ol

Zuhal Olcay'dan Haluk Bilginer’e İhanet Göndermesi

‘Baba’ dizisi ile ekrana gelen usta oyuncu Haluk Bilginer'in, Zuhal Olcay ile evliyken şarkıcı Aşkın Nur Yengi'ye aşık olduğu iddia edilmişti. Ünlü çiftin, bu yüzden boşandığı öne sürülmüştü.

Zuhal Olcay'dan Haluk Bilginer’e İhanet Göndermesi

Sanatçı Zuhal Olcay, 1992 yılında nikah masasına oturduğu Haluk Bilginer'den 2004'te yılında ayrılmıştı. 2006'da Aşkın Nur Yengi ile dünyaevine giren Bilginer, sürpriz bir kararla 2012'de boşanmıştı. Zuhal Olcay'ın, 12 yıl evli kaldığı eski eşi Haluk Bilginer’e sahneden gönderme yaptı.

İşte Posta gazetesinden Uğur Alkapar'ın yazısından o kısım şöyle:

"Geçen cumartesi günü Beşiktaş’ta bir restoranda Zuhal Olcay’ı dinledik. Güçlü oyunculuğunu ile şarkıları adeta yaşıyor. Enerjisinden, karizmasından etkileniyorsunuz.

‘Dünden Sonra Yarından Önce’yi söylerken 'Tanıdık bir hikaye. Kadınla erkek tanışırlar, sevişirler, evlenirler. Sonra da erkek daha genç bir kadın için eşini terk eder' deyince alkış kıyamet koptu. 'Benim hiç tatmadığım bir şey' diyerek de gecenin esprisini yaptı.

Olcay o kadar kendine güvenli ve aşmış ki geçmişte Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi ile yaşadığı aşk üçgenini bile şaka konusu yapabiliyor. Kendisine hayranlığım bu konserden sonra birkaç kat daha arttı."