Abone Ol

Ziynet Sali’den 6 Yıl Sonra Yeni Albüm: Yaşam Çiçeği

Ziynet Sali’nin 'Yaşam çiçeği' isimli yeni albümü dijital platformlarda ve tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Ziynet Sali’den 6 Yıl Sonra Yeni Albüm: Yaşam Çiçeği

Belemir Çelebi / Berlin / medyafaresi.com

Ziynet Sali’nin 'Yaşam çiçeği' isimli yeni albümü 2 Nisan itibariyle DMC etiketiyle dijital platformlarda ve tüm müzik marketlerde yerini aldı.

Albümde toplamda 15 şarkı var ve bu 15 şarkının 6’sını daha önce single olarak çıkarmıştı. Bu şarkıları hepimiz iyi biliyoruz, hala dilimizden düşmedi. Mesela 'Kalbim tatilde', 'Ömrüm', 'Bana da söyle', 'Deli divaneyim', 'Ağlar mıyım Ağlamam' ve Bilal Sonses düeti 'Yara'. 

Albüm Pandemie sebebiyle geçikince, önden şarkılar çıkarmıştı Ziynet Sali sevenlerin fazla bekletmemek için ama 6 yıllık bir aradan sonra sonunda albümü çıktı. 

Albümün çıkış şarkısı ‚Efkarım var‘ zaten çıktığı günden beri herkesin diline dolandı. Şarkının sözü ve müziği Emrah Karakuyu’ya ait. Albümde bir de İçime atıyorum şarkısıyla muhteşem bir Mustafa Ceceli düeti var. 

Ziynet Sali’den 6 Yıl Sonra Yeni Albüm: Yaşam Çiçeği - Resim: 1

Şarkıların hepsi birbirinden güzel ama benim favorim açık ara 'İki Dünya' oldu. Eski sevgiliye atarlanacağımız efsane bir şarkı olmuş. En sevdiğim şarkılar hem eski sevgiliye atarlanıp hemde dans edebileceğim şarkılar. 

Albümüyle bir de son dakika sürprizi yapmış Ziynet Sali. 'Yaralım' isimli şarkının tüm gelirlerini 'Umut Çocuklar Derneğine' bağışlayacakmış. Çok güzel bir hareket olmuş. Bu arada Yaralım şarkısı Cem Adrian imzası taşıyor. 

Albüm çok güzel olmuş, hayırlı uğurlu olsun.

Tıklanması bol olsun demiyorum çünkü zirveye yerleşeceğinden şüphem yok..