Abone Ol

Zeynep bırakmayınca kocası yarışmayı bıraktı!!! Alp Bey neden gelmedi? GALERİ

"Buzda Dans" yarışmasındaki partneri Robert Beauchamp'le yakınlaşması dillere düşen ve bu yüzden yarışmadan çekilmeye bile kalkan Zeynep Tokuş, eşi Alp Nuhoğlu tarafından ilk kez bu pazar yarışmada yalnız bırakıldı. Sebep bu fotoğraflar mı?

Zeynep bırakmayınca kocası yarışmayı bıraktı!!! Alp Bey neden gelmedi?...
Tokuş, eşinin kendisini izlemeye neden gelmediğini bilmediğini söyledi.

Bu hafta eş desteği yok

Geçtiğimiz hafta yarışmadan çekildiğini açıklayan, ancak halk oylamasında birinci olunca kararından dönen Zeynep Tokuş, pazar akşamı yine buz üstündeydi. Ancak haftalardır kendisini pist kenarından destekleyen, piste çiçekler atan eşi Alp Nuhoğlu bu kez yanında yoktu. Tokuş, gösteri sonrası eşinin bu hafta kendisini neden izlemeye gelmediğini soranlara "Aslında gelecekti, ama ne oldu da gelemedi inanın ben de bilmiyorum" diye cevap verdi.

Partnerinden uzak durdu

Beauchamp ile Yaşar'ın "Kayıkçı" adlı romantik şarkısı eşliğinde kayan Zeynep Tokuş'un tedirgin olduğu ve partnerine önceki haftalardaki kadar yakın davranmadığı fark edildi. Jüri üyeleri de bu uzaklığa dikkat çekerek "Ne oldu size, birbirinizden neden kopuksunuz? Zeynep aklın başka yerde, konsantre olamadın" eleştirisinde bulundu. Tokuş'un yanıtı ilginçti: "Evet koptum, bu şarkı alıp götürdü beni... Benim için özel bir parçadır, arabamda da sürekli dinlerim."

Zeynep Tokuş gösteri sırasında partnerine mesafeli davransa da kuliste eski sıcaklık devam ediyordu. Ünlü manken, Robert Beauchamp'in gözüne toz kaçınca da yardımına koştu