Abone Ol

Zeynep Bastık, Ali Biçim'e Fena Patladı

Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde Ali Biçim’in S.O.B.A adlı podcast'ine konuk olarak katıldı. Programda çeşitli sorular yöneltildi.

Zeynep Bastık, Ali Biçim'e Fena Patladı

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, katıldığı bir podcast'te YouTuber Ali Biçim'e çok sert sözlerle yüklendi.

Biçim ile arkadaşlığı hakkında bir soruya yanıt veren Zeynep Bastık, "Ali ortam neredeyse, nerede daha rahat flört edebilecekse orada."

Mesut Can Tomay da Bastık'a hak verince Ali Biçim, Bastık'tan af diledi.

Biçim kendisi hakkında, “Ben Zeynep Bastık’a ‘Ya şarkı ne kadar güzel olmuş’ diyecek kadar arkadaş samimiyetini ne zaman kaybettim?” diye sordu.

Bastık ise “Ben sana tam tarih vereyim istersen” diyerek tabiri caizse Biçim’e açtı ağzını yumdu gözünü.

Biz seninle artık yakın arkadaş değiliz

“7 Nisan. Ben doğum gününü bile hatırlamıyorum. Ali, biz artık seninle yakın arkadaş değiliz. Gerçekten değiliz, ben öyle olduğumuzu sandım çok uzun süre bu arada. Öyle olduğumuzu düşündüm” diyen Bastık, Ali Biçim’le 10 senelik arkadaşlığının, Tolga Alkış’la boşandıktan sonra bittiğini söyledi.

Eğlencenin varlığı seni var eder

Biçim’in sadece flört etmek ve eğlenmek için arkadaş ortamlarında bulunduğunu savunan Bastık’ı, Biçim’in yıllardır birlikte çalıştığı Mesut Can Tomay da destekledi.

Tomay, “Haklı. Biraz ciddi konuşacağım, kusura bakma: Celebrity dünyasıyla olan arkadaşlığın ne kadar köklü ve ne kadar eskiye dayanırsa dayansın, eğlence tuşuna bastığı için sen bu insanlarla standart insan ilişkilerini gözetmekte zorluk çekiyorsun. Yani bu nedir: Eğlencenin varlığı seni var eder, eğlencenin yokluğu seni yok eder. Bu insanlarla olan dev bir eğlence havuzunda yüzüp akşam evine geri dönüyorsun.”

Biçim, ikilinin bu sözleri karşısında kırılmadığını söyledi.