Abone Ol

Kara Sevda 15. Bölüm fragmanı yayınlandı: Zeynep, abisine her şeyi anlatacak mı?

Kara Sevda 15. bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına gelmeye devam ediyor. Star Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi Kara Sevda'nın 15. bölümünün fragmanı yayınlandı.

Kara Sevda'da Zeynep, abisine her şeyi anlatacak mı?

Kara Sevda dizisi izleyenlerine yepyeni yeni maceralar yaşatmaya devam ediyor.

Star Tv'nin başarılı yapımı Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan var. İşte Kara Sevda 15. bölümünden detaylar.

Star Tv'de ekrana gelen Kara Sevda dizisinin 14. son bölümü izleyiciyle buluştu. Nefes kesen sahneleriyle dikkat çeken Kara Sevda dizisi son bölümünde Kemal ve Nihan'ın aşk ve tutku dolu dansları damga vurdu. İşte Kara Sevda 14. son bölüm ve detaylar..

Nihan, bütün gerçekleri anlatıyor!

Nihan Kemal'e kendini Emir'le olan evliliğine bağlayan bütün gerçekleri anlatır. Kemal, Nihan'ı adalete sığınması için ikna etmeye çalışır. Nihan Ozan'ın hapse girmeye dayanamayacağını söylerek reddeder.

Kemal'e bu işin peşini bırakmasını ve bütün olanları onun da kabullenmesini söyler. Kemal'i elinde sakladığı bir sürprizle buna ikna etse de, Kemal, cinayet gecesindeki bazı boşlukları farkeder ve Nihan'dan habersiz “o gece”nin peşine düşer.

Kara Sevda 15. Bölüm fragmanı yayınlandı: Zeynep, abisine her şeyi anlatacak mı? - Resim: 1Kara Sevda 14. Bölüm 2. fragmanı

Nihan, ailesiyle Leyla üzerinden bir yüzleşme ve kopuş yaşar. Biraz uzaklaşma isteğiyle Leyla'nın evine gittiğinde, hem Leyla'yla, hem de oraya habersiz gelen Kemal'le çok özel bir gece yaşar.

Emir, emniyetteki sorgusundan nüfuzu ve aldığı tedbirlerle kurtulsa da, artık dokunulmaz olmadığı gerçeğiyle sarsılır. Kemal'e saldırılarını yoğunlaştırır. Kemal'in çevresindeki herkese yönelik yıpratıcı ve kendine bağlayıcı planlar yapmaya girişir. Emir, Kemal'le birlikte iş yapmamaya da kararlıdır ve Kemal'i hiç beklemediği bir yerden vurur.

Kara Sevda 15. Bölüm fragmanı yayınlandı: Zeynep, abisine her şeyi anlatacak mı? - Resim: 2Kara Sevda 14. bölüm fragmanı

Kemal hazırlıksız olsa da, süreci kendine çevirmek için her yolu denemeye hazırdır.

Emir, en büyük kozu Zeynep üstünden Kemal'e en ağır darbesini indirmek için harekete geçer. Zeynep'in ise Emir'e güveni tamdır.

Kemal, “o gece”yle ilgili çok hayati bir bilgiye ulaşır. Bu bilgi, Nihan'ın hayatını tamamen değiştirebilecek bir bilgidir.