Abone Ol

Zerrin Özer 30 kilo verdi, boşandığı eşini yeniden elde etti!

Boşandıktan sonra hırslanarak 30 kilo veren Zerrin Özer eski kocası Levent Süren'i kendisine döndürmeyi başardı.

Zerrin Özer 30 kilo verdi, boşandığı eşini yeniden elde etti!

Fazla kilolarından kurtulunca kendine güveni artan Zerrin Özer'in özel hayatındaki sıkıntılar da geride kaldı. Ünlü şarkıcı geçen yıl 'şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle boşandığı kendisinden 22 yaş küçük eşi Levent Süren'i yeniden evliliğe ikna etti.

Baş başa gittikleri balıkçı çıkışı gazetecilere bu haberi müjdeleyen Özer "Bu gece Levent'den bir kez daha evlilik teklifi aldım. Hiç düşünmeden 'Evet' dedim. Yeniden nikah masasına oturuyoruz" dedi. Zerrin Özer 3 yıllık eşi Levent Süren ile boşandıktan sonra sıkı bir diyete başlayarak 1 yıl içinde 30 kilo birden zayıflamıştı. Geçtiğimiz ay da gıdısını ve göz altı torbalarını aldıran Özer yeni görüntüsüyle son albümü "Ah İstanbul"un klibi için jartiyer giyip kamera karşısına geçti.

İşte Özer'in mucize diyeti

Zerrin Özer kendisine özel hayatında da mutluluk getiren mucize diyetini şöyle anlattı: "Fitness aletleriyle çalıştım, koşu bandında mutlaka bir saat geçirdim. Hamur işlerine veda ettim, onun boşluğunu kayısı ve cevizle doldurdum. Üç saatte bir sebze ağırlıklı beslendim. Ender Saraç'ın diyetini uyguladım. Tabi önce kan tahlili yaptırdım. Vücudumdaki yağ oranına baktırdım. Her kilo verişimde, vücudumdaki yağın mı yoksa suyun mu gittiğine baktık. Şeker hastası olduğum için bu kiloları doktor kontrolünde verdim.".

Vatan