Abone Ol

Zengin sevgiliden lüks hediyeler

Oyuncu Selin Demiratar’a iş adamı sevgilisi pahalı hediyeler alıyor. İşadamı Mehmet Çebi, sevgilisi  için kesenin ağzını açtı kesenin ağzını açtı.

Zengin sevgiliden lüks hediyeler

Demiratar’ın 6 aydır iş adamı Mehmet Çebi ile olan aşkını Sözcü Pazar ortaya çıkardı Güzel oyuncu sevgilisinin aldığı hediyelerle çekilmiş fotoğraflarını instagram’da paylaştı.

Şim­di­ye ka­dar Mus­ta­fa Al­tı­ok­lar, Ab­dul­lah Oğuz ve Meh­met Akif Ala­kurt gi­bi ken­di sek­tö­rün­de olan isim­ler­le aşk ya­şa­yan gü­zel oyun­cu Se­lin De­mi­ra­tar, bu kez gön­lü­nü bir iş ada­mı­na kap­tır­dı. Şu sı­ra­lar Kutsi ile birlikte rol aldığı “Hu­zur So­ka­ğı” di­zi­sin­de Fey­za ka­rak­te­riy­le iz­le­di­ği­miz oyun­cu­nun ün­lü iş ada­mı Meh­met Ali Çe­bi ile giz­li aşk ya­şa­dı­ğı or­ta­ya çık­tı. Bu aşkı ilk kez Sözcü Pazar öğrendi.

10 yaş fark

Gü­zel oyun­cu­nun sev­gi­li­si Mak­yol İn­şa­at, Mö­ven­pick ve Eti­ler Me­ri­di­en Ote­li­’nin sa­hi­bi. Yak­la­şık 6 ay­dır bir­lik­te olan Se­lin De­mi­ra­tar ile iş ada­mı Meh­met Ali Çe­bi­’nin giz­li giz­li bu­luş­tuk­la­rı öğ­re­nil­di. Sev­gi­li­siy­le ara­sın­da en az 10 yaş fark olan De­mi­ra­tar, iliş­kisi­ni giz­le­mek için Çe­bi ile ge­nel­de iş ada­mı­nın sa­hi­bi ol­du­ğu otel­le­rin kral da­ire­sin­de bir ara­ya ge­li­yor.

Hediyeye boğuldu

Bu ara­da ün­lü iş ada­mı, gü­zel sev­gi­li­si­ne pa­ha­lı he­di­ye­ler al­ma­yı ih­mal et­mi­yor. Se­lin De­mi­ra­tar, sev­gi­li­si­nin ken­di­si­ne al­dı­ğı Mer­ce­des cip ile geç­ti­ği­miz gün­ler­de İs­tin­ye Par­k’­ta ob­jek­tif­le­re ta­kıl­mış­tı. Güzel oyuncu cipi kendisinin aldığını söylemişti. Ay­rı­ca 42 bin Eu­ro de­ğe­rin­de­ki pır­lan­ta taş­lar­la iş­len­miş Ro­lex saa­ti de ko­lun­dan hiç çı­kart­mı­yor. Gü­zel oyun­cu hem bu he­di­ye­ler­le çe­kil­miş fo­toğ­raf­la­rı­nı hem de sev­gi­li­si­nin sa­hi­bi ol­du­ğu Me­ri­di­en Ote­l’­in kral da­ire­sin­de­ki gö­rün­tü­le­ri­ni ins­tag­ram say­fa­sın­dan pay­laş­tı.

Tarkan Abdullahoğlu / Sözcü