Abone Ol

Zehra ve Kaya bebek işte böyle buluştu!!! Hülya Avşar'ın kızı yeni kardeşiyle yanyana!

Kaya Çilingiroğlu'nun, 2 ay önce dünyaya gelen oğlu Hüseyin Kaya ile kızı Zehra'nın buluşmasının ilk fotoğrafı ilk kez Kelebek'te yayımlandı. İşte o fotoğraflar!

Zehra ve Kaya bebek işte böyle buluştu!!! Hülya Avşar'ın kızı yeni...

Cumartesi günü kardeşini görmek isteyen Zehra, babasını arayarak Feraye Tanyolaç ile görüşmek istedi. Annesinin de izin vermesiyle Tanyolaç'la kısa bir süre telefonda sohbet eden Zehra, bu görüşme sırasında kardeşini görmek istediğini söyledi. Feraye Tanyolaç'ın eve davet etmesi üzerine, önce annesi Hülya Avşar'dan sonra da babasından izin alan Zehra, Tanyolaç ile Çilingiroğlu'nun birlikte oturdukları Nurol Sitesi'ndeki evlerine gitti.

Avşar'ın oturduğu Sarıyer'deki evden babasının gelip almasıyla kardeşiyle buluşan Zehra, Kaya bebeği uzun süre kucağından indirmedi. Kardeşine biberonla mama veren, altını değişteren Zehra'nın bu ilgisi, Çilingiroğulu'nun duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Feraye Tanyolaç'a, "Feraye" diye hitap eden Zehra, genç kadına bebek ve babasıyla ilgili soru sorması, çifte zor anlar yaşattı. Zaman zaman kardeşini kıskanan Zehra, onunla bir arada kalmak istediğini de dile getirdi.