Abone Ol

Zehra Çatal neden öldürüldü? Zehra Çatal'ın katili nerede yakalandı?

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı öldürdüğü iddia edilen şüpheli, Diyarbakır'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Ermenek Mahallesi'ndeki bir işyerinde 41 yaşındaki Zehra Çatal'ın öldürülmesiyle ilgili Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Asayiş Şubesi ekiplerince 45 yaşındaki zanlı Yılmaz F'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Zehra Çatal neden öldürüldü? Zehra Çatal'ın katili nerede yakalandı?

Şüphelinin Diyarbakır'da olabileceğinin değerlendirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından oluşturulan özel ekip ile Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünden toplam 31 ekip ve 280 personelin katılımıyla 16 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Cinayet şüphelisi Yılmaz F. saklandığı ikamette yakalandı. Zanlının bulunduğu evde yapılan aramada, Ak47 (kalaşnikof) tüfek, tabanca, av tüfeği ve 75 fişek ele geçirildi.

Ne olmuştu?

Rauf Denktaş Bulvarı'ndaki bir inşaat şirketine 20 Mart'ta gelen şüpheli Yılmaz F. ile şirket sahibi Zehra Çatal arasında iddiaya göre alacak meselesinden tartışma çıkmış, olayın kavgaya dönüşmesi üzerine Çatal'ı silahla öldüren Yılmaz F. kaçmıştı. (AA)