Abone Ol

Zaytung affetmedi! Seks kaseti 1.5 dakika süren aday...

Yalan haber sitesi Zaytung, gündemdeki kaset operasyonlarını es geçmedi. Bakın nasıl bir haber yaptı...

Zaytung affetmedi! Seks kaseti 1.5 dakika süren aday...

İŞTE ZAYTUNG’UN O HABERİ

Seks Kasedi Yalnızca 1.5 Dakika Süren Milletvekili Adayı Çifte Utanç Yaşıyor

12 Haziran seçimleri öncesi bazı önemli siyasi isimlere ait seks görüntüleri gündeme ardı ardına düşerken, Yozgat’tan 1. sıra milletvekili adayı olan İsmail Yusuf Güçlübek(46), 2 gün önce bir internet sitesinde yayınlanan videosunun sadece 1.5 dakika sürmesi yüzünden çifte utanç yaşıyor. Videoda yabancı uyruklu bir kadınla bir otel odasında birlikte olduğu görünen evli ve 3 çocuk babası Güçlübek, sessizliğini bu sabah düzenlediği basın toplantısıyla bozdu.

"Görüntüleri kesmişler"
 Seks kasedinin ortaya çıkmasının ardından evine kapanan ve hiçkimseyle konuşmayan milletvekili adayı İsmail Yusuf Güçlübek, bu sabah görüntülerin kaydedildiği otelin lobisinde bir basın toplantısı düzenleyerek hakkındaki iddiaları yanıtladı. Toplantıya görüntülerde birlikte olduğu yabancı uyruklu E.P.(21) ile birlikte katılan Güçlübek, "Bakın o geceyi ben çok net hatırlıyorum. Yani 1.5 dakika sürmesinin imkan ihtimali yok. Benim tarihimde böyle bir şey olmuş değil. Bu videonun en az siz diyin 15, ben diyim 20 dakikası atılmış." sözleriyle, görüntüleri montajlayıp kesen bir takım karanlık ellerin kendisine karşı alçakça ve hayasızca bir komplo kurduğunu ifade etti.
 Destek arayışları sonuçsuz kaldı
Kalabalık bir basın ordusu karşısında oldukça sinirli ve yorgun olduğu gözlenen Güçlübek, "Eğer bana inanmıyorsanız bu kardeşimize, şu gencecik pırıl pırıl insana bir sorun. Sen bir şey söyle bacım..." diyerek yanında bulunan E.P.’den yardım talep etti. E.P.’nin "No no bu kadar kişi no... Tek kişi uçyüz... Uç kişi ikibin..." şeklindeki açıklamaları basın mensuplarını tatmin etmekten uzak kalırken, umduğu desteği alamayan Güçlübek’in moralinin daha da bozulduğu gözlerden kaçmadı.
 "Tamam tamam anlaşıldı" diyerek E.P.’nin açıklamasını yarında kesen talihsiz milletvekili adayı, yanında getirdiği söz konusu geceye ait otel kayıtlarını basın mensuplarıyla paylaşarak şöyle devam etti:
 Belgelerle konuştu
 "Bakın burada ne yazıyor? Giriş: 22.13. O saatte otele giriş yapmışız, çıkış: 01.10. Ne yaptık biz koca 3 saat içeride? Oturup bu kardeşimizle memleketin halini ahvalini konuşmadık herhalde? Tüm bu müddet boyunca biz de normal olarak genç ve sağlıklı bir milletvekili adayı ne yaparsa o tip şeyler yaptık, ki bunların bir kısmı kasetlere yansımış zaten... Bakın özellikle ’bir kısmı’ diyorum. Adam gibi kesmeden verecek yürek yok bunlarda."
 Videonun ortaya çıkmasından itibaren gerek partili arkadaşları gerekse de seçmenleri arasında alay konusu olduğunu belirten Güçlübek, şahitlik etmesi için 28 senelik eşini de toplantıya getirmeye çalıştığını ancak kendisinin evi terketmiş olması nedeniyle bunun mümkün olamadığını da sözlerine ekledi.
 "Gerekirse bir video da ben çekerim"
 Güçlübek son olarak, "Siyasi kariyerinden falan geçtim, kahveye alnım ak başım dik gidebilsem o bile bana yeter" derken, bu uğurda gerekiyorsa kendi elleriyle çekeceği bir videoyu kamuoyuyla paylaşmaktan çekinmeyeceğini de net bir şekilde ortaya koydu.

Zaytung.com