Abone Ol

Zahide Yetiş'te sakallı kadın şoku! İzleyenleri şoke etti

Zahide Yetiş bu sabah programında yine böyle vakalardan birini ağırladı. 40 yaşındaki Aynur isimli kadının sakalları başta Zahide Yetiş olmak üzere, stüdyodaki konukları ve ekran başındakileri şoke etti.

Zahide Yetiş'te sakallı kadın şoku! İzleyenleri şoke etti

Sabah kuşağının sevilen programı Zahide Yetiş'le, ilginç konu ve konukları ağırlamaya devam ediyor. Daha önce bilindik ve ilginç sorunları konu ediniyor. Zahide Yetiş bu sabah programında yine böyle vakalardan birini ağırladı.

40 yaşındaki Aynur isimli kadının sakalları başta Zahide Yetiş olmak üzere, stüdyodaki konukları ve ekran başındakileri şoke etti.

Show Tv'de yayınlanan Zahide Yetiş'in programına katılan Aynur isimli kadının görüntüsü herkesi şaşkınlığa uğrattı. Kadın olmasına rağmen sakalları bıyıkları olan kadın, sakallar yüzünden sözlüsünün kendisini terk ettiğini belirtti.

40 yaşında olduğunu belirten talihsiz kadın, "40 yaşındayım Hatay'dan geldim. 30 yaşından bu yana sakallarım çıkıyor. Ağda ve cımbızla daha önce aldım ama tekrar çıktı" diye konuştu.

Derdinin sadece bu olmadığını belirten Aynur Hanım sürekli eldiven kullanıyor. Sebebi ise mikrop ve hastalık kapmaktan korkması.

Zahide Yetiş tüm bunlara sebep olacak bir olay yaşamadığını sordu. Aynur Hanım ise buna cevap vermekten kaçındı.

İşte Aynur hanımın o görüntüleri: