Abone Ol

Zafer Ergin'den Rıza Baba açıklaması

Arka Sokaklar ekibinin Rıza Babası Zafer Ergin diziden ayrılıyor mu? Fenomen dizi 'Arka Sokaklar'ın usta oyuncusu Zafer Ergin, canlandırdığı karakterin sezon finalinde vurulmasına ilişkin, 'Rıza Baba ölecek mi?' sorusunu cevapladı.

Zafer Ergin'den Rıza Baba açıklaması

Ekranların yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar'ın Rıza Baba ismiyle ekibe liderlik yapan Zafer Ergin son bölümde vurulmuştu. Hastaneye kaldırılan Rıza Baba kritik bir yaşan savaşı veriyor. Arka Sokaklar ve Zafer Ergin hayranlarını yasa boğan bu gelişmelerin ardından ekibin Rıza Babası Zafer Ergin acaba diziden ayrılacak mı sorularını akıllara getirdi? Zafer Ergin'de konuya ilişkin açıklamalarda bulundu...

Posta Gazetesi'nden 'Mesut Yar'ın, "Rıza Baba doktorlara emanet!" başlıklı yazısı şöyle:

Zafer Ergin'den Rıza Baba açıklaması - Resim: 1Arka Sokaklar 408. bölüm fragmanında büyük şok! Rıza Baba ölecek mi?

"Rıza Baba'ya (Arka Sokaklar / Kanal D) bir kez daha 'Ölecek misin?' diye sordum. Yanıt, 'Kendimizi 10 sezondur Türk hekimlerine emanet ediyoruz. Eh onlar da işlerini iyi yapıyorlar' oldu.

Biz Rıza Baba'yı (Zafer Ergin) yine bizzat kendilerine teslim ettik. İş artık onların yeteneklerine ve Allah'ın takdirine kaldı. Bu durumda herkese sakin olmasını öneriyorum. Öyle gaza gelip de 'Çoban Komiser' için yaptığınız gibi gıyabi cenaze merasimi filan yapmayalım dostlar.

Baba o hastaneden sağlam çıkari ben eminim!"