Abone Ol

Zafer Algöz'ün Çıkışına Gibi’nin İlkkan’ı Kıvanç Kılınç’tan Yanıt Geldi

"Gibi’nin Erşan Kuneri seviyesine gelmesi için ‘2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerektiğini" yorumunda bulunan Zafer Algöz'e Kıvanç Kılınç'tan yanıt geldi.

Zafer Algöz'ün Çıkışına Gibi’nin İlkkan’ı Kıvanç Kılınç’tan Yanıt Geldi

Cem Yılmaz’ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı ‘Erşan Kuneri’ dizisinin oyuncularından Zafer Algöz’ün, diziyi beğenen ve içinde ‘Gibi esintilerinin’ olduğunu söyleyen bir Twitter kullanıcısına verdiği yanıt, sosyal medyada gündem oldu.

Twitter kullanıcısının “İçinde bir tık ‘Gibi’ esintisi hissettim gibi” ifadelerinin yer aldığı yoruma yanıt veren Algöz, Feyyaz Yiğit’le özdeşleşen yapımı küçümseyerek, “‘Gibi’nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırın da İzmir boyozu yemesi gerek” dedi.

Algöz, yorumunun daha yapıcı olması gerektiğini düşünen bir kullanıcıya da “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” şeklinde yanıt verdi.

İSİM KULLANMADAN YANIT VERDİ

Algöz’ün bu sataşmasına Gibi cephesinden ilk yanıt, sevilen yapımda ‘İlkkan’ karakterine hayat veren oyuncu Kıvanç Kılınç’tan geldi.

Twitter hesabından yaptığı açıklamada isim vermeden Algöz’ün sözlerini eleştiren Kılınç, “Yetişkinliğin ve tekâmülün, biyolojik değil zihinsel ve kültürel süreçlerin sonucu olduğu zahmetsizce gözlemlenebiliyor” dedi.

Gibi’nin yaratıcılarından olan ve başrolde ‘Yılmaz’ karakterini canlandıran Feyyaz Yiğit’ten ise henüz bir açıklama gelmedi.

Bu yaşananların ardından Twitter’da Zafer Algöz ve Feyyaz Yiğit, Twitter’da TT (trend topic) oldu.