Abone Ol

Yüksek topukla kendi elbisesine bastı, ortaya bu kaza çıktı!

Defilede podyuma çıkan Senem Kuyucuoğlu, yüksek topuklu ayakkabısıyla elbisesinin üzerine basınca göğüslerinin açılmasına engel olamadı.

Yüksek topukla kendi elbisesine bastı, ortaya bu kaza çıktı!

Kasımpaşaspor'un Kalecisi Murat Şahin'in eşi Şebnem Şahin'in defilesinde podyuma çıkan Kuyucuoğlu, yüksek topuklu ayakkabısıyla elbisesinin üzerine basınca göğüslerinin açılmasına engel olamadı.
Güzel mankenin, bu 'iş kazası'nın ardından koşarak kulise gittiği ve 'Ben mahvoldum' diyerek dakikalarca ağladı öğrenildi. Daha önce benzer bir kaza yaşayan tecrübeli manken Şenay Akay da Senem Kuyucuoğlu'nu teselli etti. Futbol camiasının ünlü isimleri de Şebnem Şahin'in defilesinde buluştu. Beşiktaş'ın kalecisi Rüştü Rençber, podyuma çıkan eşi Işıl Rençber'i yalnız bırakmadı. Fenerbahçe'nin file bekçisi Volkan Demirel geceye 2009 Belçika Güzeli sevgilisi Zeynep Sever'le katıldı. Eski futbolcu Mustafa Doğan, Beşiktaş'ın 'jokeri' İbrahim Toraman ve Kasımpaşaspor'un Teknik Direktörü Yılmaz Vural da geceye katılan isimler arasındaydı.

TOPUK VE MASKE KURBANI

Podyuma, maskeyle süslediği taşıması zor bir elbiseyle çıkan Senem Kuyucuoğlu, yüksek topuklu ayakkabılarının azizliğine uğradı. Elbisesinin etek ucuna basınca, bir anda göğüsleri ortaya çıkan Kuyucuoğlu neye uğradını şaşırdı