Abone Ol

YSK seçim sonuçları 1 Kasım seçimleri oy oranları

1 Kasım seçim sonuçları canlı olarak Medyafaresi.com'da! AK Parti, CHP, MHP, HDP oy oranları, Türkiye geneli YSK seçim sonuçları, partilerin çıkardıkları milletvekili sayıları anlık olarak Medyafaresi Seçim sayfasında olacak.

YSK seçim sonuçları 1 Kasım seçimleri oy oranları

1 Kasım seçim sonuçları Medyafaresi.com'da! 7 Haziran seçim sonuçlarını vatandaşlarına en hızlı ve en güvenilir şekilde sunan Medyafaresi.com, bu kez de 1 Kasım seçim sonuçlarını vatandaşlara sunuyor. Seçim simülasyonu ve seçim haritası ile partilerin oy dağılımları, açılan sandık sayıları, partilerin çıkardıkları milletvekili listesi ve oy dağılımın seçim haritası üzerindeki dağılımıyla en güvenilir bilgiyi yine bizden öğreneceksiniz! Sizler de 1 Kasım seçim sonuçları hakkında bilgi almak ve sandık sonuçlarına ulaşmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

7 Haziran genel seçimlerinde hiç bir siyasi partinin tek başına iktidar olacak çoğunluğu alamaması ve yapılan koalisyon görüşmelerinin sonuç vermemesi üzerine seçimlerin yenilenmesi kararı alındı. Bu kararla Türkiye bir yıl içinde ikinci seçimini yapacak.

1 Kasım seçimleri yarın yapılacak, seçmenler dahil hemen herkes Meclis'teki vekil dağılımı üzerine hesaplar yapıyor. Seçimle ilgili merak ettiğiniz her şeyin cevabını Medyafaresi seçim sayfasında bulabilirsiniz. İl il sonuçları görebileceğiniz gibi partilerin ilçelerdeki oy oranlarını da takip edebileceksiniz.

İl il, ilçe ilçe anlık seçim sonuçları
Medyafaresi.com, 1 Kasım'da gerçekleştirilecek milletvekili seçimi sonuçlarını, "Seçim 2015" özel sayfasından anında duyuracak. Milletvekili seçiminin nabzını tutacak olan http://www.medyafaresi.com/secim-sonuclari-2015 sayfası seçimin sonuçlarını tüm ayrıntıları ile okurlarına iletecek.

Seçim sayfamızda sonuçları bütün ayrıtıları ile takip edebileceksiniz. İl il sonuçları görebileceğiniz gibi partilerin ilçelerdeki oy oranlarını da takip edebileceksiniz.

Adayların kaç oyla seçildiğini görün
Partiler pazar günü genel oyunu artırmanın yanı sıra 7 Haziran'da kıl payı vekil kaçırdığı seçim bölgelerinde de yeni vekil çıkarma telaşında. Sayfamızda partilere göre kazanan adayların listesinde hangi adayın kaç oyla seçildiğini ya da kaç oyla seçilemdiğini görebileceksiniz. Seçim sonuçlarını geçmiş seçimlerle kıyaslayabilirsiniz.