Abone Ol

Yozgatlı Dayı olarak hayatımıza giren Cafer Lalek bakın kim çıktı?

Cerny ile kurduğu diyalog sonucu geniş bir takipçi kitlesi kazanan 'Yozgatlı Dayı'nın sahte hesap olduğu ortaya çıktı. Kendisini Twitter hesabından ifşa eden Lalek, gerçek fotoğrafını koymayı da es geçmedi.

Yozgatlı Dayı Cafer Lalek bakın kim çıktı?

Türkiye son günlerde 'Yozgatlı Dayı' lakaplı Cafer Lalek ve eski Playboy güzeli Amanda Cerny'yi konuşuyor. Cerny ile kurduğu diyalog sonucu geniş bir takipçi kitlesi kazanan 'Yozgatlı Dayı'nın sahte hesap olduğu ortaya çıktı. Kendisini Twitter hesabından ifşa eden Lalek, gerçek fotoğrafını koymayı da es geçmedi.

Bu paylaşımıyla duyuruyu yapmış olan arkadaş, Cafer dayımızın gerçek olmadığını da kanıtlamış oldu. Amanda Cerny, sayesinde geniş bir takipçi kazanan genç arkadaş kendi fotoğrafını koymayı da esirgememiş.

Yozgatlı Dayı olarak hayatımıza giren Cafer Lalek bakın kim çıktı? - Resim: 1

Hemen ardından şu sözleri paylaşan Cafer Lalek, 'Kesinlikle reklam, pr amacım olmadı, sadece geyikti' diyerek kendini savundu.

Sonuç olarak Cafer Lalek ile Amanda Cerny defteri burada kapanmış gibi gözüküyor. Bu haftanın sosyal medya eğlencesi de 'Yozgatlı Dayı'nın kendisini ifşa etmesinin ardından son bulmuş oldu. Ama görünüşe göre Snapchat yıldızı Cerny, Cafer Lalek'ten gazı almışken biraz daha Türkler üzerinden prim yapmaya devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak: Mynet