Abone Ol

Son dakika haberi.. Youtube ve Google çöktü!

Google servislerinin çöktüğü haberi geldi. Google arama motoru, Youtube ve Gmail uygulamalarına Türkiye dahil bazı Balkan ülkelerinde erişim saat 14:00 itibariyle yavaşladı.

Youtube, Google ve Gmail neden çöktü?

Youtube başta olmak üzere, Google arama motoru, Gmail gibi Google servislerinde saat 14:00 civarında erişim sorunu yaşandı. Problem sosyal medyaya yansırken kısa bir süre sonra sorun giderildi.

Oluşan sorunun neden kaynaklandığına dair herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Aksaklığın Türkiye'den mi yoksa şirketten mi kaynaklandığı da bilinmiyor.

Alphabet'in popüler servisleri Google arama motoru, Youtube ve Gmail uygulamalarına Türkiye dahil bazı Balkan ülkelerinde erişim saat 14:00 itibariyle yavaşladı. Sosyal medyada kullanıcılar şikayetlerini dile getirirken şirketten konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Erişim sorunu bir saat sonra normale dönmeye başladı.

Google'ın arama motoru sayfası dahil, YouTube ve Gmail servislerine bir saati aşkın bir süre erişim hayli yavaş sağlanırken sorunun özellikle Türkiye sınırları içinde yaşandığı dikkat çekti.

Twitter'dan erişim sorununa tepki gösteren kullanıcılar ise art arda tweet'ler atarken, Google'dan ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.