Abone Ol

Yörükler'den Arka Sokaklar setine baskın gibi ziyaret

Türkiye'nin ileri gelen Yörük Türkmenlerinden oluşan heyetin Arka Sokaklar dizi setine yaptıkları ziyarette keyifli anlar yaşandı.

Yörükler'den Arka Sokaklar setine baskın gibi ziyaret

Aralarında Bursa Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu ve Emekli

General Ali Aydın'ın da bulunduğu, Türkiye'nin ileri gelen Yörük Türkmenlerinden oluşan heyetin Arka Sokaklar dizi setine yaptıkları ziyarette keyifli anlar yaşandı. Dizideki emniyet sahnelerinin çekildiği platoda oyuncularla bir araya gelen ve koyu bir sohbete dalan misafirlerin bir sürprizi de yanlarında getirdikleri yöresel Yörük hediyeleri oldu.

Yörükler'den Arka Sokaklar setine baskın gibi ziyaret - Resim: 1Arka Sokaklar dizisi Yörüklerden özür diledi

Ekibin Rıza Babası Zafer Ergin, bu büyük buluşmadan duyduğu mutluluğu dile getirirken, heyet adına konuşan Tatlıoğlu, Yörük kültürünün güzelliklerini daha geniş kitlelere tanıtmak için dizilere çok iş düştüğünü bir kez daha vurguladı.

Yapımcı Yılmaz Ekmekçi, geçtiğimiz haftalarda dizide yer alan darbeci albay Yüksel Yörük karakterine verilen soy ismin neden olduğu yanlış anlaşılmanın giderilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirirken, buluşma hep birlikte çekilen fotoğraflarla ölümsüzleştirildi.

Yörükler'den Arka Sokaklar setine baskın gibi ziyaret - Resim: 2

Hüdavendigar Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Fahrettin Beşli'nin öncülük ettiği heyet, buluşmadan duydukları memnuniyet dile getirerek set ziyaretini noktaladılar.