Abone Ol

Yolcuya şişmansın ve kokuyorsun diyen adam omzuna dokunan elle pişman oldu

Savannah Philips geçtiğimiz günlerde uçakla seyahat ederken yanına birisi oturdu. Bu kişinin kendisine acımasızca yorumda bulunacağından habersizdi.

Yolcuya şişmansın ve kokuyorsun diyen adam omzuna dokunan elle pişman oldu

Yolculuk esnasında tanımadığınız birisi dış görünüşünüz hakkında yorum yaptı mı? Maalesef bazıları bunu yüksek sesle yapıyorlar.

Oklahomalı anne Savannah Phillips, doğumdan sonra fazlalıklarını vermekle uğraşıyordu ve dış görünümünden memnun değildi.

Facebook’ta “Uçaklarda yanımda birileri olmamasını istiyorum. Uçaktaki en iri cüsseli kişi olmasam da en ufak kişi olmadığım da bir gerçek. Birileri benim yanıma oturacak da rahatsız olacak diye ödüm kopuyor” dedi.

Savannah geçtiğimiz günlerde uçakla seyahat ederken yanına birisi oturdu. Bu kişinin kendisine acımasızca yorumda bulunacağından habersizdi.

Yolcuya şişmansın ve kokuyorsun diyen adam omzuna dokunan elle pişman oldu - Resim: 1

Kabin görevlileri güvenlik talimatlarını verirken Savannah Phillips’in yanına 60 yaşında bir adam oturdu.

Yaşlı adam ekranı büyük olan telefonunu kasten Savannah’nın göreceği şekilde tuttu ve mesaj yazmaya başladı.

Savannah, Facebook’ta “Birisine ‘Yanımda şişman ve kokan biri oturuyor’ şeklinde mesaj attı. Mesajının geri kalan kısmını okumaya cesaret bile edemedim. Hemen hızla kafamı çevirdim. Bana yapılan bu yorum çok zoruma gitti. Suratımdan terler akmaya başladı. Sessizce ağlamaya başladım” dedi.

Savannah yanında oturan kişiyi ve yaptıklarını görmezden gelmeye başladı.

Neyse ki bütün olan biten arka koltuktaki bir başka yolcu tanıklık etmişti.

Chase Irwin ismindeki bu kişi, Savannah’nın yanındaki yaşlı adamın omzuna dokundu ve “Bakar mısın? Derhal yer değiştiriyoruz” dedi.

İki adam yer değiştirdi. Böylelikle Chase, Savannah’nın yanına geçti. Ağlamakta olan kadına sarıldı ve teselli etti.

Savannah, Facebook’ta “Onun sözlerinin beni üzmemesi gerektiğini ve her şeyin düzeleceğini söyledi” dedi. İkili seyahat boyunca da havadan sudan konuşmaya devam etti.

Savannah, Chase’in yaptığı hareketten o kadar etkilendi ki başından geçenleri Facebook’ta paylaştı. İnsanlar gönderiyi hızla beğenip paylaştılar.

İnsanların böyle düşüncesizce hareket etmesi asla kabul edilemez. Neyse ki Chase doğru zamanda doğru yerdeymiş ve müdahale etmiş.

(Newsner)