Abone Ol

Yobaz Yazar Hedefi Büyüttü: Beyaz Türkler Değil, Azgın Azınlık

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın köpekler üzerinden 'Beyaz Türkler'i hedef göstermesinin ardından Yeni Şafak Yazarı Yusuf Kaplan yazdı: Beyaz Türkler azgın azınlıktır... Ne Türkler ne de Müslüman."

Yobaz Yazar Hedefi Büyüttü: Beyaz Türkler Değil, Azgın Azınlık

Gaziantep'te iki köpeğin saldırısına uğrayan Asiye Ateş'i kastederek "Asiye yavrumuzun başına gelen hadiseyi gördünüz. Beyaz Türkler, sahip çıkın hayvanlarınıza" ifadesini kullanan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ardından Yeni Şafak'taki köşesinde bir yazı kaleme alan Yusuf Kaplan 'Beyaz Türkler'in soyadı kanunu sırasında kimliklerini gizleyen 'devşirmeler' olduğunu belirtti. Beyaz Türkler için 'Azgın azınlık' ifadesini kullanan Yusuf Kaplan'ın yazısından bir bölüm şöyle:

Her şey 21 Haziran 1934 yılında çıkarılan 2525 sayılı Soyadı Kanunu ile başladı, bir anlamda.

Nasıl sinsice tezgâhlanmış bir kanundur o öyle!


Her şeyi gizleyerek bitiren; bize, içinden çıkılması zor, netameli bir sorun bırakan, bu Soyadı Kanunu işte!

Soyadı Kanunu, insanların gerçek kimliklerini, kök-kimliklerini gizleyerek ülkeyi kimliksizleştirdi. Kimin nereden geldiği bilinemedi, bilinemez hâle getirildi. Memleketin kimliği belirsizleştirildi, adsızlaştırıldı ve yok edildi. Türkiye’nin kimliksizleştirilmesi, adsızlaştırılması kanunla teminat altına alındı. Kanun zaten bunun için çıkarılmıştı.

Hâlimizi hep “Latin Amerika”nın adsızlaştırılarak yok edilmesine benzetirim: Adamlar, ne Latin, ne Amerika oysa! Dikkat ettiniz mi: Adamların adı bile yok. Adı olmayanın kimliği de olmaz. Kimliği olmayansa özgürlüğünü de, ruhunu da kaybetmekten kurtulamaz.


Soyadı Kanunu, kimin nereden geldiğini gizlemeye yaradı: Bazı devşirmeler, Soyadı Kanunu’ndan sonra kimliklerini kolaylıkla gizleme ve sözümona Müslüman kimlikler benimseme imkânına kavuştular!

Beyaz Türkler’den söz ediyorum.

Ne var bunda, demeyin.

Türkiye’nin demografik yapısıyla ve ruh kökleriyle oynamaktır bu. En basitinden böyle bir sorun var karşımızda.

Ama mesele, hiç de basit değil: Kendilerini gizleyerek önce ülkenin en kilit kurumlarını, sonra da ülkenin bizatihî kendisini ele geçirmelerinin yolu açılmış oldu.


Türkiye böyle vahim bir sorun yaşıyor.

Anadolu insanı, gönlü bol olduğu için herkesi bağrına basan bir özelliğe sahip.

İşte bunu çok iyi bilen bu azgın azınlıklar, böyle böyle kendilerini, isimlerini, kökenlerini gizleyerek bu ülkenin kilit kurumlarını ele geçirdiler.

Ülke, Anadolu çocuklarının elinden alındı iki asır süren mücadelenin sonunda.

Soyadı Kanunu, ülkenin bütün kilit kurumlarının ve bizzat ülkenin belli (ama gayrimüslim ve gayritürk) azınlıklar tarafından ele geçirilmesi girişimlerinin koruyucu kalkanı işlevi gördü.


...

Özetle… Beyaz Türkler, köken itibariyle Türk değildir.

Devşirmeler ve devşirmelerin devşirmelerinden oluşur.

Beyaz Türkler, Türkiye’nin “sahibidir”!


Azgın azınlıktır fakat iki asırdır Türkiye’ye her alanda onlar hükmeder.

Ama artık yeter!

Vesselâm.