Abone Ol

Yobaz yandaş medya eş değiştirme iftirasını attı, Cihangir'deki speed date cafe kapatıldı

İstanbul’da hızlı flört değiştirme (speed dating) etkinliği ile gündeme gelen Sueno Cihangir adlı mekan kapatıldı. Yandaş medya ve yobaz çevrelerin hedef gösterdiği kafe zabıta tarafından kapatıldı. Takvim gazetesi ahlaksız haberinde kafede eş değiştirme partisi yapıldığı iftirasını atmıştı.

Yobaz yandaş medya eş değiştirme iftirasını attı, Cihangir'deki speed date cafe kapatıldı

Sosyal medyada yayılan görüntüler gündem oldu.  Cihangir'de bir kafede çekilen görüntülerde dünyada ünlenen Speed Dating (hızlı flört) etkinliklerinin yapıldığı görüldü.

Sosyal medyada oldukça konuşulan Sueno Cihangir adlı mekan kapatıldı. 

Avrupa'da yaygın olan tanışma partilerinden birisi Speed Dating (hızlı flört) buluşmasının İstanbul Cihangir'de de yapıldığı iddia edildi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, buluşmaya gelenler için kafede sunum yapan kadının çiftlere nasıl tanışacaklarını anlattığı yer aldı.

Görüntülerin hızla yayılmasının ardından, Speed Dating buluşmasının yapıldığı kafenin zabıta ekipleri tarafından kapatıldığı görüldü.

TAKVİM GAZETESİ İFTİRALARLA SÜSLEDİĞİ HABERİNDE CAFE'Yİ BÖYLE HEDEF ALMIŞTI:

Cihangir'de bir mekanda eş değiştirme partisi yapıldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada yayılan skandal görüntülerde mekanda çalışan olduğu anlaşılan bir kadın “Kadınlar sabit kalıyor erkekler her 15 dakikada bir yer değiştiriyor” ifadelerini kullanıyor. "Speed Dating" yani hızlı flört diye adlandırdıkları rezaletin görüntüleri de sosyal medyada yayıldı. Mekanda çalıştığı anlaşılan kadın "Kadınlar sabit kalıyor erkekler her 15 dakikada bir yer değiştiriyor" ifadelerini kullandı. Söz konusu skandal için bir de Instagram hesabı açmışlar. Hesapta 'özel biletli etkinliktir' notu düşülürken bir de bu ahlaksızlık için bilet ücreti belirlemişler.

SPEED DATİNG NE DEMEK?

Yakalarında numaralar, önlerinde ‘Aşk/Arkadaşlık/Hayır’ seçeneklerinin bulunduğu kağıtlar vardır. Dört dakika boyunca sohbet ederler; karşılarındaki insandan dört dakikada aldıkları intibaya ve enerjiye göre –gizlice- seçeneklerden birini işaretlerler. Sonra ding dang dong! Zil çalar... Kadınların masası sabittir, erkekler yer değiştirir; yeni bir insanla tanışırsınız. Gecenin sonunda kağıtlar organizatörlerde toplanır. Karşılıklı olarak aşk-aşk ya da arkadaşlık-arkadaşlık seçeneğini işaretlemiş olanların iletişim bilgileri 24 saat sonra taraflara iletilir. Böylece isterlerse bir daha görüşebilirler