Abone Ol

Bu Nasıl Profesör? Ahmet Şimşirgil: İstanbul Sözleşmesini FETÖ Zorla İmzalattı

Medyafaresi.com Özel Haber - TGRT Haber kanalında tartışma programına katılan Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil "İstanbul Sözleşmesi neden bu kadar hızlı imzalandı?" sorusuna "O dönemde FETÖ partilere hakimdi. Sözleşme 17 dakikada kabul edildi." dedi.

İstanbul Sözleşmesini FETÖ Zorla İmzalatmış

Medyafaresi.com Editörü Cemre Durmuş

TGRT Haber kanalında gündemden düşmeyen İstanbul Sözleşmesi'nin iptal kararı tartışılırken Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil tartışma yaratacak sözlere imza attı.

Gazeteci Mehmet Önel,  Avukat Asiye Merve Avşar Biseli, Uzman Psikolog Muhammet Genç, Türkiye Gazetesi yazarı Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil, Prof Dr. Ebubekir Sofoğlu ve iki evlilik mağduru kadın izleyicinin katıldığı tartışma programında, Şimşirgil'in söylemleri geceye damga vurdu.

Haber programında İstanbul Sözleşmesi'ni tartışan katılımcılardan Şimşirgil, fikirlerini beyan ederken " Sözleşmeden 3 milyon aile dağıldı. Sözleşmeyi savunanları samimi bulmuyorum. Bizim geleneğimizde kadın ‘Sultan’dır. Sözleşmeyle İslam düşmanlığı yayılıyor. Sözleşme nikahın, ailenin düşmanı." dedi.

"İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ SAVUNANLARIN HİÇ SAMİMİYETİ YOK!"

Sözlerine devam ederken hızını alamayan Şimşirgil, "Ben gayet net söylüyorum hiç samimiyetleri yok. Bunların dağa kaldırdıkları PKK'nın kadınlarına hiç sözü yok. Bunların Diyarbakır annelerini savunacak tek sözü yok. Bunların tek bir şeyi var İslam düşmanlığı, Türk düşmanlığı, bu milletin düşmanlığı" dedi.

"İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ FETÖ ZORLA İMZALATTI"

"İstanbul Sözleşmesi kadını korudu mu?" başlığı altında tartışmaya devam eden konuklar, Yaprak Hırka Yıldız'ın sorularını yanıtladı.

Haber programının moderatörü Yıldız, Şimşirgile yönelttiği soru ile herkesi şoke eden bir cevap ile karşılaştı.

Yıldız, sözleşmenin 17 dakikada kabul edildiğini söyleyen Şimşirgil'e "İstanbul sözleşmesi neden bu kadar hızlı kabul edildi hem de MHP ve AKP'nin imzaları var?" sorusunu yöneltti.

Soruya yanıt olarak Şimşirgil, "Türkiye'de o dönem FETÖ hakimdi. Partilere de hakimdi. FETÖ bir maşadır. Bu maşanın arkasındaki o hristiyan kiliseler ve birlikleridir, Amerika'dır, Avrupa'dır. Aileyi ve dinimizi hedef aldılar. Dinimizi mahvedecekler. Bizi bizlikten çıkartacaklar." dedi.

İşte Şimşirgil'in o açıklamaları...

Şimşirgil aynı zamanda kişisel Facebook hesabında "İSTANBUL SÖZLEŞMESİ ÇÖPE GİTTİ! BUGÜN BAYRAM!" şeklinde paylaşımda bulundu.