Abone Ol

Yobaz Akit, Şeyma Subaşı, Aleyna Tilki, Didem Soydan'ı ahlaksız ilan etti

Medyafaresi.com- Aşırı dinci ve faşist zihniyetli Akit gazetesi, ahlaksızlık dediği ünlülerin karantina fotoğraflarını sansürlerken, o paylaşımları en ince detayına kadar, erotik sayılacak ifadelerle okurlarına aktarmaktan da geri durmadı.

Yobaz Akit, Şeyma Subaşı, Aleyna Tilki, Didem Soydan'ı ahlaksız ilan etti

Yeni Akit gazetesi sosyal medyadaki  pozlarıyla çok konuşulan Şeyma Subaşı, Duygu Özaslan, Aleyna Tilki, Aynur Aydın, Danla Bilic, Hazar Ergüçlü, Özden Cerrahoğlu, Eda Taşpınar, Ebru Polat, Serel Yereli, Hayal Köseoğlu gibi ünlü isimleri hedef aldı.

Yeni Akit'in haberinde, ünlü isimler sosyal medya paylaşımları nedeniyle ahlaksız ilan edildi ve "Yarı çıplak fotoğraf paylaşımıyla sosyal medyayı insan mezbahahanesine çeviren sözde sanatçı, oyuncu ve manken bozuntuları" denilerek hakaret edildi.

Yobaz Akit, Şeyma Subaşı, Aleyna Tilki, Didem Soydan'ı ahlaksız ilan etti - Resim: 1Şeyma Subaşı'nın aslı yetmedi çakması da çıktı

Akit gazetesi, ahlaksızlık dediği ünlülerin karantina fotoğraflarını sansürlerken, o paylaşımları en ince detayına kadar, erotik sayılacak ifadelerle okurlarına aktarmaktan da geri durmadı.

Akit'in haberinde, Aleyna Tilki "külotlu çorapla yarı çıplak küvet pozu" vermekle, Şeyma Subaşı "anadan uryan şekilde üstsüz vücuduna bağladığı yastığıyla verdiği pozu utanmaksızın" yayınlamakla, Ebru Polat "Tiktok üzerinden rezalet" saçmakla, Didem Soydan "türlü ahlaksızlık içeren banyo fotoğafları" paylaşmakla suçlanıyor.

İşte Akit gazetesinde yayınlanan o haber (!)

Topluma örnek olarak sunulan, magazin medyası tarafından her hareketleri haberleştirilen beden teşhircisi ünlüler, binlerce insanımızın virüs illetiyle boğuştuğu, birçok vatandaşın ise ekonomik sıkıntılarla mücadele verdiği koronavirüs sürecinde ahlak sınırlarını tamamen aştı. Yarı çıplak fotoğraf paylaşımıyla sosyal medyayı insan mezbahahanesine çeviren sözde sanatçı, oyuncu ve manken bozuntuları tepki topladı.

Yobaz Akit, Şeyma Subaşı, Aleyna Tilki, Didem Soydan'ı ahlaksız ilan etti - Resim: 2Korona günlerinde Didem Soydan'da son durum

Sosyal medya teşhirin merkezi

Teknolojinin yaygınlık kazanmasıyla birlikte çeşitlenen sosyal medya uygulamaları, milyonlarca kullanıcıyla interaktif mecra halini aldı. Hızlı akış ve görsel ağırlıklı içeriklerin yoğun takipçi çektiği sosyal medya mecraları, yalanların hızlıca yaygınlık kazanmasının yanı sıra ahlak yoksunluğunun da merkezi haline geldi. Koronavirüs salgını sürecinde iyice ayyuka çıkan ahlaksızlık, sözde ünlü kadınların bedenlerini teşhir ederek “karantina pozu” adı altında paylaştığı görsellerle sosyal medyayı sarıyor.

Çıplak rezillikler

Instagram ve Tiktok gibi hesaplarında takipçi kazanmak için ar ve haya yoksunu paylaşımlar yapan ünlülerin ahlak sınırlarını tamamen aşan fotoğrafları yüz kızartıyor.

Yobaz Akit, Şeyma Subaşı, Aleyna Tilki, Didem Soydan'ı ahlaksız ilan etti - Resim: 3Ebru Polat yastık modasını yanlış anladı

Ahlaksızlığın adına “cesurluk” diyen magazin medyasının çukurlaşan haberleriyle pohpohlanan ahlak yobazları, vatandaşın can derdine düştüğü süreçte rezillik sergiliyor.

Ahlaksızlık maskesi düşen manken İpek Tanrıyar, erkek iç çamaşırından maske yaptığı fotoğrafını Instagram’dan yayınladı. Şarkıcı Ebru Polat evinin banyosunda ‘kalça dansı’ yaparak tüm takipçilerini utandırdı. Tiktok üzerinden rezalet saçan Polat, hemen her gün farklı bir çirkinlikle gündeme geliyor.

Oyuncu Gizem Karaca küvet pozunu, Hayal Köseoğlu iç çamaşırsız görüntüsünü, Şeyma Subaşı ise anadan uryan şekilde yastık pozunu paylaştı. “Quarantine Pillow Challenge” ismi verilen sapkın akıma uyan Subaşı, üstsüz vücuduna bağladığı yastığıyla verdiği pozu utanmaksızın yayınladı.

Pedofilinin memuru!

Yobaz Akit, Şeyma Subaşı, Aleyna Tilki, Didem Soydan'ı ahlaksız ilan etti - Resim: 4Aleyna Tilki: Aynaya bakınca ben de gerçek olduğuma inanamıyorum

Pedofili sapkınlığının yayılması için kukla olarak kullanılan şarkıcı Aleyna Tilki ise çocuk oyuncaklarının yer aldığı görselde yarı çıplak şekilde küvette çekildiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı. Tilki’nin külotlu çorapla verdiği pozunda küvet etrafında çocuk oyuncakları yer alırken, aynı şarkıcının benzer görüntülerle yayınladığı şarkı kliplerinde de oyuncakları özellikle vurgulanıyor.

Ahlâksızlık kuyruğundalar

Londra’da yaşayan Serel Yereli, gecelik kıyafetiyle pencerede oturduğu görüntüsünü, Didem Soydan türlü ahlaksızlık içeren banyo fotoğaflarını, Duygu Özaslan yarı çıplak kıyafetli ayna karşısındaki görselini koronavirüs sürecinde sosyal medyadan yayınladı.

Yobaz Akit, Şeyma Subaşı, Aleyna Tilki, Didem Soydan'ı ahlaksız ilan etti - Resim: 5 Eda Taşpınar, bol dekolteli fotoğrafı ile 40. yaş gününü kutladı

Aynur Aydın, Danla Bilic, Hazar Ergüçlü, Özden Cerrahoğlu, Eda Taşpınar gibi ünlü simalar da yine bu gündemde gerçekleştirdikleri ahlak dışı fotoğraflarla toplumdan ne kadar kopuk olduklarını ilan etti.

Magazin medyasının çirkinliği

Sözde ünlü isimlerin yayınladığı aşufte pozlar, magazin medyasında çirkin başlıklarla normalleştiriliyor. “Küvet pozunu paylaşan oyuncu Gizem Karaca’ya iltifat yağdı”, “Güzel oyuncu Hayal Köseoğlu iç çamaşırsız pozlarıyla Instagram’ı salladı”, “Şeyma Subaşı göğsünün kenarındaki dövmeyi göstererek iç çamaşırsız poz verdi” şeklinde övücü başlıklarla sosyetenin haberini yapan magazin medyası, internet üzerinden bu sayede ‘tık’ peşinde koşuyor. (Akit)