Abone Ol

Yılmaz Özdil'den Binali Yıldırım'a Gönderme! Canlı Yayında...

Tele1’de katıldığı programda gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yapan Yılmaz Özdil, Binali Yıldırım’a da dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Yılmaz Özdil'den Binali Yıldırım'a Gönderme! Canlı Yayında...

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Tele1’de Tuba Emlek’in Mercek isimli programında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sedat Peker’in çektiği videolar hakkında değerlendirmelerde bulunan Özdil, Eski Başbakan Binali Yıldırım’a da canlı yayında gönderme yaptı.

 “OĞLUNU SÖYLÜYOR, BABASI CEVAP VERİYOR”

İşte Özdil’in açıklamalarından öne çıkanlar:

“Venezuela… Doğru yalan orasını savcılar bilecek. Velisi geldi velisi, Sedat Peker oğlunu söylüyor babası Binali Yıldırım konuşuyor. Okul aile birliği toplantısı gibi oldu. Binali Bey dedi ki oğlum maske götürdü.

“BEN DE KULLANILMIŞ, İKİNCİ EL MASKE GÖNDERECEĞİM”

Bak ben de getirdim buraya bir maske, kullanılmış 2. El bunu göndereceğim Venezuela’ya. Şimdi bakın Venezuela Devlet Başkanı Maduro sevdası çıktı Türkiye’de birden, öyle değil mi? Bir anda Maduro! Bırak Maduro’yu falan, bana Venezuela’yı haritada yerini göster diyorsun ama abi çok iyi adam. Cumhurbaşkanımızla kankalar. Kim bu adam kardeşim? Ne oldu da bir günde sen de Venezuela aşkı patladı.

“SEDAT PEKER’İN ANLATTIKLARI OLAĞANÜSTÜ SES GETİRİYOR”

Adam bir gün geliyor, tuzlukçu kasapta et yiyor, bir gün geliyor Diriliş Ertuğrul dizisinde kafasına börk geçiriyor, fotoğraf çektiriyor. Biz dedik ki Maduro sevdası nereden geliyor? Bize dediler ki sen Amerikan casusun, kötülüyorsun falan. Şimdi gördük mü Venezuela sevdasını. Dolayısıyla Sedat Peker’in anlattıkları bu yüzden olağanüstü ses getiriyor, karşılık getiriyor. Çünkü anlattıklarını toplum biliyor, gözünün önünde oluyor.”