Abone Ol

Yılmaz Özdil, Sedat Peker'e Teşekkür Etti: Benim için Büyük Onur

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, twitter hesabından Yılmaz Özdil'e "Size sözüm olsun, bir oğlum daha olursa ad olarak kendisine sizin isminizi vereceğim" demişti. Yılmaz Özdil twitter hesabından Peker'e yanıt verdi.

Yılmaz Özdil, Sedat Peker'e Teşekkür Etti: Benim için Büyük Onur

Gazeteci Yılmaz Özdil, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in “Oğlum olursa sizin isminizi vereceğim” sözlerine yanıt verdi.

“YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDERİM”

Twitter hesabından paylaşım yapan Özdil, “Varol, bir evlada isim olmak benim için büyük onur, yürekten teşekkür ederim… Babam da bana yurtsever bir savaş pilotunun, komşumuz Yılmaz ağabeyin ismini vermişti” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Gazeteci Yılmaz Özdil, katıldığı bir YouTube programında, Sedat Peker hakkında, "Sedat Peker Kuvayi Milliye'nin içindedir; dün neyse bugün de aynısı. Toplumda Peker’e inanılmaz bir güven var." değerlendirmesini yapmıştı.

Peker ise, Özdil’e "Yılmaz Ağabey (Özdil) artık şundan eminim ki siz tanıdığınız olmasa da haksızlığa uğramış hiç kimseyi asla yalnız bırakmazsınız. Size sözüm olsun, bir oğlum daha olursa ad olarak kendisine sizin isminizi vereceğim. Bu isim size yakıştığı gibi inşallah ona da yakışır." sözleriyle yanıt vermişti.

Yılmaz Özdil, Sedat Peker'e Teşekkür Etti: Benim için Büyük Onur - Resim: 1