Abone Ol

Yılmaz Özdil Sedat Peker Tweetlerini Görmeyen Medyaya Ateş Püskürdü

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in iddiaları karşısında "ölü balık taklidi" yapan medyayı topa tuttu.

Yılmaz Özdil Sedat Peker Tweetlerini Görmeyen Medyaya Ateş Püskürdü

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiası ile hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker, Deli Çavuş isimli hesaptan hafta içi 75 tweet paylaştı.

Sedat Peker, geçtiğimiz ay “Ben size Hasan Yeşildağ’ı yazdığım da, hepiniz kafalarınızın üstüne dikileceksiniz. Ayaklarınız havada, kafalarınız yerde olacak. Olmaz arkadaş diyeceksiniz. Ben size delilleri ile anlatacam” sözleriyle işaret ettiği Hasan Yeşildağ ve kardeşleri hakkında çok büyük iddialarda bulundu.

Sedat Peker, Türk Medya Grubu patronu Hasan Yeşildağ ve kardeşi Zeki Yeşildağ’ın 25 milyarlık devlet ihalesi alan Yapı Yapı firmasının yüzde 25’lik gizli ortakları olduğunu açıkladı. Hasan Yeşildağ’ın Çamlı Kulesi’nde bulunan kafenin işletmecisi olduğunu kaydeden Peker, Hasan Yeşildağ ve Zeki Yeşildağ’ın tüm kirli işlerin mimarları olduğunu iddia etti.

Konuyu kişisel twitter sayfasında değerlendiren gazeteci Yılmaz Özdil, Peker'in iddialarının ardından medyanın "ölü balık taklidi" yaptığını belirtti.

İşte Yılmaz Özdil'in konuyla ilgili paylaşımı;

"Bağımsız gazeteci ayaklarına yatanlar"

"Türkiye gecenin bu vakti Sedat Peker’in tweetlerini konuşuyor, ekranlarındaki yorumcular bile cep telefonlarından tweetleri takip ediyor, ama tek kelime bahsetmiyorlar, bağımsız gazeteci ayaklarına yatanlar, ölü balık taklidi yapıyor… Bu kiralık medya hakikaten acınası halde."

Yılmaz Özdil'in paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.