Abone Ol

Yılmaz Özdil: Geçen Yıl Kurban Bayramında Dolar 8,4 Liraydı

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, geçen yıl Kurban Bayramı ile bu yıl ki Kurban Bayramı arasında yaşanan gelişmelere değinerek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yılmaz Özdil: Geçen Yıl Kurban Bayramında Dolar 8,4 Liraydı

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, geçen yıl Kurban Bayramı ile bu yıl ki Kurban Bayramı arasında yaşanan gelişmelere değinerek, "Geçen yıl kurban bayramında birbirimize mutlu bayramlar dilerken, dolar 8.4 liraydı. Bu kurban bayramında mutluluk dilekleri çıtasını biraz düşürmekte fayda var, cümleten makul bayramlar dilerim" düşüncesini dile getirdi.

Özdil yazısında, "Benzinin litresi 7.8 liraydı. Antalya'da Marmaris'te Bodrum'da orman yangınları çıkmamıştı, dünyanın en çok makam uçağına sahipken, yangın söndürme uçağımız olmadığı için ormanlarımızı dokuz gün boyunca söndüremeyeceğimizi, 250 bin futbol sahası büyüklüğündeki ormanlarımızın kül olacağını henüz bilmiyordu Asrın liderimiz henüz, Elazığ'da depremzedelerin kafasına, Rize'de selzedelerin kafasına, Marmaris'te yangınzedelerin suratına “al keyif çayı iç” diye çay poşetleri fırlatmamıştı. AKP'li belediye başkanları henüz “TOKİ yirmi yıl ödemeli evler yapacak, orman yangınında evleri yanmayan vatandaşlar, keşke bizim evimiz de yansaydı diyecekler” dememişti. Milli eğitim bakanı Ziya Selçuk'tu, henüz kovulmamıştı." ifadesini kullandı. 

Özdil şunları kaydetti:

"Geçen kurban bayramındaki mutlu bayramlar dileklerimizin neticeleri bunlar oldu. Bana sorarsanız, bu kadar mutluluğa dayanacak halimiz kalmadı… Bu kurban bayramında mutluluk dilekleri çıtasını biraz düşürmekte fayda var, cümleten makul bayramlar dilerim."