Abone Ol

3 kızına, baldızına, kardeşinin kızına yıllarca tecavüz etti

Mersin’de S.D. isimli zanlının 3 kızına, baldızına ve erkek kardeşinin kızına yıllardır sistematik bir şekilde tecavüz ettiği öne sürüldü. Anne S.A. da dini nikâhlı eşi S.D’nin kendisini para karşılığı fuhuşa zorladığını savundu.

3 kızına, baldızına, kardeşinin kızına yıllarca tecavüz etti

Olayın üzerinden yıllar geçtikten sonra 6 kadından 5’i, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyette bulundu. Hakkındaki suçlamalardan dolayı gözaltına alınan S.D. (55) önceki gün serbest bırakıldı.

Yıllar süren aile dramı 6 kadının yaşadıklarını birbirine anlatmasıyla ortaya çıktı. Yıllar sonra ilk defa bir araya gelen kız kardeşler, teyze ve anne sohbet esnasında H.G’nin “babam bana tecavüz etti” demesiyle diğer 6 kadın da başına gelenleri dile getirdi.

Anlatmamaları için korkutulan, tehdit edilen kadınlar, “Utanması gereken biz değiliz, bundan sonra o bizden korksun” diyerek adalet talebinde bulundu. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 5 kadın, tecavüz ve kötü muamelinin S.D’nin 2007 yılında evi terk ederek başka bir şehre yerleştikten sonra da devam ettiğini anlattı.

'TAŞINDIK, KARDEŞİMİ ÇAĞIRDI'

Anne S.A; 3 kızı ve baldızı V.A. (41) gazetemize ulaşarak yaşadıklarını anlattı. H.G. (34) isimli kadın, 5 yaşından 19 yaşına kadar babası S.D. tarafından tecavüze uğradığını belirterek yaşadıklarını şöyle anlattı: “19 yaşındayken babamın kardeşime tecavüz ettiğine şahit oldum. Ve hemen anneme gördüklerimi anlattım. Annem, babamın bana tecavüz ettiğini biliyordu ama kardeşimi bilmiyorduk. Bunun üzerine bir daha babamı eve almama kararı aldık. O da Aydın’a taşındı. Ama uzaklaştığı dönemde ise en küçük kız kardeşime ‘Özledim seni’ diye yanına çağırarak taciz ettiğini öğrendik” dedi.

‘TUTUKLAMAK İÇİN NE BEKLİYORSUNUZ?’

Diğer kız kardeş S.D. (29), 9 yaşından 17 yaşına kadar babasının tecavüzüne maruz kaldığını gözyaşları içinde anlatarak “Bize yaşattıklarının cezasını en ağır şekilde çekmeli” diye konuştu.

(Cumhuriyet - Kübra Köklü)