Abone Ol

Yılın düğününden fotoğraflar!!! Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin böyle evlendi!

Sezen Aksu, Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan, Deniz Erdoğan, Necati Akpınar, aile dostları ve Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularının katıldığı nikahta gözler Erdoğan'ın yakın dostu Cem Yılmaz'ı aradı.

Yılın düğününden fotoğraflar!!! Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin böyle...

Güvenlik sıkı tutuldu. Yılmaz Erdoğan ile Belçim Bilgin, önceki gün Erdoğan'ın Çeşme Çetaş Evleri'ndeki villasında evlendi. Tören için olağanüstü güvenlik önlemleri alındı. Özel güvenlik görevlilerinin koruduğu villaya giriş çıkışlarda, organizasyonda görev yapan personelin nüfus cüzdanları da teker teker kontrol edildi. Basın mensupları için evin 400 metre uzağına gölgelik kuruldu.

Kameriye altında nikah

Düğün catering'ini Altın Yunus Oteli sağladı, servis ise 9 garson tarafından yapıldı. Nikah masasının evin bahçesindeki kameriyenin altına kurulduğu törende, sandalyeler sinema tarzında yerleştirilmişti. Çift, sandalyelerin arasından geçerek nikah masasındaki yerini aldı. İşte bu detaylar, filmlerde izlenen Amerikan düğünlerini anımsattı.

Yılmaz Erdoğan'ın annesi Süheyla Erdoğan (soldan sağa), Belçim Bilgin Erdoğan'ın teyzesi Fatoş Alagöz, Belçim Bilgin Erdoğan, Yılmaz Erdoğan'ın kayınvalidesi Emine Bilgin ve Yılmaz Erdoğan.

Nikahta gözler Cem Yılmaz'ı aradı

Belçim Bilgin ile Yılmaz Erdoğan'ın nikah şahitliğini Demet Akbağ ve Sezen Aksu yaptı.

Oyuncu Belçim Bilgin'le, çarşamba akşamı ani bir kararla evlenen Yılmaz Erdoğan'ın nikahına yakın dostu Cem Yılmaz'ın katılmaması dikkat çekti.

Önceki gün nikahtan önce Çeşme Cetaş Sitesi'ndeki yazlığının önünde bekleyen gazetecilere açıklama yapan Yılmaz Erdoğan, gazete ve televizyonlarda çıkan, "Belçim Bilgin hamile, o yüzden evleniyor" haberlerini ima ederek, bu tür yayınları sert sözlerle eleştirdi. Bu haberleri, "gereksiz, çirkin, ahlaksız" bulduğunu söyleyen Erdoğan, "Bir mutluluğa gölge düşürmek kimseye bir şey kazandırmaz" dedi.

Nikahı ve ardından yapılan töreni Beşiktaş Kültür Merkezi'ne (BKM) hizmet veren bir ajans görüntüleyip, fotoğrafladı. Basına da ajansın çektiği fotoğraf ve görüntüler verildi. Basına verilecek fotoğrafları çiçeği burnunda damat Yılmaz Erdoğan'ın eğlenceyi bırakıp tek tek seçtiği öğrenildi. Ancak basına dağıtılan fotoğrafların tamamına yakının bel üstü olması gözlerden kaçmadı. Gelin Belçim Bilgin'in son derece bol bir gelinlik seçtiği de gözlendi.

Sezen Aksu, Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan, Deniz Erdoğan, Necati Akpınar, aile dostları ve Beşiktaş Kültür Merkezi oyuncularının katıldığı nikahta gözler Erdoğan'ın yakın dostu Cem Yılmaz'ı aradı. BKM yetkilileri medyadan bu konuda gelen ısrarlı sorulara Cem Yılmaz'ın Çanakkale'de "Hokkabaz" filminin çekimlerinde olduğunu açıklamakla yetindi. İzmir'e üç saat uzaklıktaki Çanakkale'den Cem Yılmaz'ın bu özel geceye katılmaması ikilinin aralarında soğukluk olduğu yorumlarına yolaçtı