Abone Ol

Yılın düğünü! Demet Akalın ve Önder Bekensir evlendi!

Demet Akalın ve Önder Bekensir, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen muhteşem bir düğünle evlendi.

Yılın düğünü! Demet Akalın ve Önder Bekensir evlendi!

Yılın merakla beklenen Demet Akalın ile Önder Bekensir'in düğünü, dün gece Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti. Demet Akalın, Tuvana Büyükçınar imzalı gelinliği ile nikah masasına otururken, Önder Bekensir'in damatlığı Vakko imzası taşıyordu. Çiftin yakın dostlarının ve birçok ünlü ismin katıldığı gecede, Demet Akalın-Önder Bekensir çifti tarafından hazırlanan birçok sürpriz de konuklara eğlenceli anlar yaşattı. Düğün töreninde, ENBE Orkestrası sahne alırken, eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Düğün gecesinde en çok merak edilen ise, Akalın'ın eski sevgilisine mesaj atıp atmadığıydı.

Düğün alanına giden yol, Demet Akalın ve Önder Bekensir'in fotoğraflarıyla süslendi. Çiftin isimlerin özel olarak işlendiği halılar, kristal mumlarla süslenen gümüş varak ve kristal nikah masası, Demet Akalın için özel olarak hazırlandı.

Düğüne davetli olan tüm konuklara anı olarak, uzun püsküllü özel lavanta torbaları ile nikah şekerleri hediye edildi. Demet Akalın ve Önder Bekensir, tüm misafirlerinden düğünün konseptine göre özel olarak hazırlanan anı defterine, günün anısına bir şeyler yazılmasını istedi. Demet Akalın'ın isteği üzerine, tüm mekan beyaz ve pembe orkidelerle, narin, gül ve erengüllerle kaplandı. Demet Akalın ve Önder Bekensir çifti için yapılan özel smokinli tişörtler misafirlere dağıtıldı.