Abone Ol

Yıldız futbolcunun annesi bu evde yaşıyor!

Sezon başında 18 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester City'nin yolunu tutan Nolito'nun annesi, oğluna suçlamalarda bulundu. Sabah programlarına konu olacak o hikaye...

Yıldız futbolcunun annesi bu evde yaşıyor!

Manchester City'nin sezon başında kadrosuna kattığı İspanyol oyuncusu Nolito ile annesi arasında yaşananlar, film senaryolarını aratmayacak cinsten... Nolito'nun annesi, 46 yaşındaki Rocio Agudo Duran, oğlu ile 2015'in Temmuz ayında bir tartışma yaşadıklarını ve o günden beri kendisi ile görüşemediğini söyledi.

Oğlu ile yaptığı WhatsApp görüşmelerini paylaşan Duran, Nolito'nun kendisine 'S... git" şeklinde küfürler savurduğunu ve 'kara bir ruh'u olduğu şeklinde suçlandığını söyledi. Haftada 100 bin sterlin kazanan Nolito'nun kendisine kötü bir hayat yaşatmak istediğini belirten anne, bir başka mesajda ise Nolito'nun, "Eğer süpermarketin önünde dilenmek istiyorsan, dilen. Eğer hırsızlık yağmak istiyorsan, yap" şeklinde mesajlar attığını da paylaştı.

Rocio Agudo Duran, ikili arasındaki tartışmaya neden olarak ise, kendisinin yerine bir yabancıyı evine temizlik görevlisi almasını eleştirmesi olarak gösterdi.

Yıldız futbolcunun annesi bu evde yaşıyor! - Resim: 1

Duran, gençliğindeki eroin bağımlılığı, hapishanelerde geçen ayları ve hayatını kazanmak için yaptığı hayat kadınlığından sonra 6 yaşındaki ikizleri ile gidişatını tekrar yola koymak için uğraştığını söylüyor.

Oğlunun bebeklik fotoğrafını eline alan anne, "Eminim ki herhangi başka bir Premier Lig futbolcusunun annesi benim gibi yaşamıyordur. Nolito satın aldığı evimin parasını ödemeyi bıraktı. Her an iki çocuğumla birlikte sokaklara düşmekten korkuyorum. Şu anda yaşadığım ev de iki çocuk yetiştirmek için uygun değil. Rutubet dolu ve evin her tarafında fare yuvaları var" diyerek isyanını dile getirdi.

9 yaşındaki Nolito ise annesi ile ilgili konuşmayı kabul etmiyor. Yıldız oyuncu, attığı golleri de 8 yıl önce hayatını kaybeden dedesi Manuel'e adıyor.

Kendisini dedesi ve büyük annesinin büyüttüğünü belirten Nolito, "Beni onlar büyüttüler ve ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Dedem, bir baba gibiydi benim için. Bana ilk futbol topumu da o aldı" diye konuştu.

*Rocio'nun annesinin mesajı: "Ben Rocio Agudo Duran, Nolito'nun annesi. İş arıyorum ve oğlum bana yardım etmiyor. Kendimi çocuklarıma yiyecek bulmak için yalvarmak durumunda buluyorum"