Abone Ol

Yılbaşında hangi kanalda hangi program var?

Yılbaşı ekranında neler olduğunu merak edenler için TV yayın akışı haberimizde.

Yılbaşında hangi kanalda hangi program var?

Kanal çok, seçenek de bol.

TRT1

Yabancı Sinema "Cesur" - Saat: 20:00

Çok yetenekli bir okçu olan Merida, Kral Fergus ve Kraliçe Elinor’un aceleci kızlarıdır. Kendi hayat yolunu kendi çizmeye kararlı olan Merinda, ülkenin şamatacı lordlarına ait olan asırlık bir geleneğe karşı çıkar.

Yeşil Deniz ''Yılbaşı Özel'' - Saat: 21:50

Ekranların en doğal, en samimi, en organik dizisi Yeşil Deniz, bu kez Yılbaşı gecenizin eğlencesi olmaya geliyor. Faklı hikayesi, sıcacık görselliği ve başarılı oyunculuklarıyla türünün en özgün işlerinden biri haline gelen dizi, Yılbaşı Özel bölümünde; Mahmut Tuncer, Nalan ve Ferda Anıl Yarkın'ı ağırlıyor.

Show Tv

Güldür Güldür Show (Tekrar) - Saat: 20:00

Show TV’nin eğlence programı Güldür Güldür Show daha önce yayınlanan bölümleriyle ekrana gelecek.


Sibel Can ile Yılbaşı Özel - Saat: 22:00

Yusuf Çim’in sunumu ile gerçekleşecek unutulmaz gecede Sibel Can muhteşem şarkılarını seslendirecek, Hakan Altun ve Musa Eroğlu da şarkıları ile geceye renk katacak.

Kanal D

Arka Sokaklar ''Yılbaşı Özel'' Saat: 19:30

Kanal D’nin başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Alp Korkmaz ve Oya Okar’ın oynadıkları sevilen dizisi “Arka Sokaklar” yeni yıl özel bölümü ile ekrana geliyor.

Beyaz Show ''Yılbaşı Özel'' Saat: 22:30

“Beyaz Show”, bu yılbaşında da sizleri yine yalnız bırakmıyor. Yılbaşı gecesi sofranıza geliyor, konuşuyor, gülüyor, güldürüyor, ailenizin tombalasına, kuruyemişine, eğlencesine ortak oluyor!

Serdar Ortaç, Hande Yener, Murat Yıldırım, Ezgi Mola, Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu Beyaz Show “Yılbaşı Özel”de!

Star Tv

Geniş Aile: Yapıştır (Tv'de İlk Kez) Saat: 20:00

Ekranların en bitirim, en komik, en sevilen dörtlüsü Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak ve Ahmet Sarsılmaz’ın başrollerini paylaştığı “Geniş Aile: Yapıştır” TV’de Star’da.

Big Brother Türkiye ''Yılbaşı Özel'' Saat: 22:00

‘Big Brother Türkiye’ evinde yeni yıl coşkusu var. ‘Big Brother Türkiye’ ev halkı Mehmet Ali Erbil ve Asuman Krause’nin sunumuyla ‘Var Mısın Yok Musun’ stüdyosunda yarışacak. Bu müthiş eğlenceye Ferman Toprak, Ümit Besen ve Kibariye şarkıları ile renk katarken bir diğer sürpriz de oryantal Didem olacak.

Şekerpare ''Yerli Sinema'' Saat: 01:30

Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın, yapımcılığını Ertem Eğilmez'in yaptığı bir Yeşilçam klasiği olan Şekerpare filmi tekrar izlemek isteyenler için sizlerle.

E2

Coldplay (Konser) Saat: 23:00

Dünyanın en büyük ve sevilen gruplarından Coldplay, altıncı stüdyo albümü Ghost Stories’den seslendireceği parçalarla performansını sergileyecek.

Beyonce (Konser) Saat: 00:00

Dünyanın en ünlü çifti ve süperstarları Beyonce ve Jay-Z’nin beraber çıktıkları ilk turne olan “On The Run Tour”un Paris konseri e2’de ekrana gelecek.

NTV

The Royal Philharmonic Orchestra ''Sezen Aksu Şarkıları'' - Saat: 20:00

Dünyaca ünlü İngiliz Kraliyet Orkestrası, The Royal Philharmonic Orchestra, Erdal Kızılçay'ın yepyeni düzenlemeleri ile Sezen Aksu'nun unutulmaz bestelerini yorumluyor.

Bi'Dünya Şov ''Yılbaşı Özel'' Saat: 22:00

Sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan sunuyor, müziğin ustaları genç müzisyenlerle NTV ekranında buluşuyor.

TLC

TLC, Yeni Yılı özel program akışı ile karşılamaya hazırlanıyor. TLC’nin Özel Yılbaşı programları 31 Aralık Perşembe günü saat 18:30’dan itibaren başlıyor.31 Aralık’ta

TLC’de ayrıca 18:30’da Cake Boss, 22:00’da Time Warp: Las Vegas ve saat 23:00’da Dynamo: Magician Impossible özel bölümleri ile Türk seyircileri ile buluşacak.Senenin en çok beklenen moda etkinliği,

Victoria’s Secret Fashion Show saat: 00:00’da TLC ekranlarında olacak.

ATV

Yeter ''Yeni Dizi'' Saat: 20:00

Başrollerini Pelin Karahan ile Yurdaer Okur'un paylaştığı dizi Yeter ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Kim Milyoner Olmak İster ''Yılbaşı Özel'' Saat: 22:20

Geçtiğimiz günlerde 500.bölüm kutlamalarını yapan Kim Milyoner Olmak İster, Yılbaşı Özel programında Milyoner Fenomen’lerini konuk ediyor.

Elin Oğlu ''Yılbaşı Özel'' Saat: 00:20

Yılbaşı gecesinde ünlü türkücü Mahmut Tuncer, Merve Özbey, Beyza Durmaz, Hüsnü Şenlendirici, Taksim Trio “Karadeniz’in Asi Çocukları Marsis” Elin Oğlu'na konuk oluyor!

FOX TV

İnadına Aşk ''Yeni Bölüm'' Saat: 20:00

İnadına Aşk, yılbaşı gecesi çok eğlenceli bir düğünle; sürpriz konuklarıyla, horonuyla, kolbastısıyla sizlerle!

TV8

O Ses Türkiye ''Yılbaşı Özel'' Saat: 20:00

O Ses Türkiye jürileri Ebru Gündeş, Hadise, Murat Boz, Gökhan-Hakan Özoğuz’u bu yılbaşı akşamında büyük sürprizler bekliyor.

Sahnede bu kez yarışmacılar değil birbirinden ünlü isimler olacak! Emre Kınay, Barış Falay, Ezgi Mola, Erkan Can, Hidayet Türkoğlu, Turabi, Burcu Kıratlı, Bülent Emrah Parlak, Aras Bulut İynemli, Seda Bakan, Zafer Algöz, Tümer Metin, Hande Subaşı, Gürkan Uygun, Aslı Enver, Alina Boz & Leyla Tanlar sahneye çıkıp en sevdikleri şarkıları söyleyecekler.

Bloomberg HT

Süper Bulmaca ''Yılbaşı Özel'' Saat: 19:45

Ekranların en kaliteli eğlence programı Alper Ateş’le Süper Bulmaca, yılbaşı akşamında yine çok renkli yine çok eğlenceli bir bölümle geliyor. 2014’ün son bölümünde Süper Bulmaca’da yarışan Yıldız Tilbe bir kez daha yarışmacı koltuğunda.

43. Amerikan Müzik Ödülleri Töreni Saat: 21:45

Taylor Swift, Sam Smith, Beyonce, Rihanna, Imagine Dragons, Ariana Grande, Mary J. Blige, Nicki Minaj ve birbirinden ünlü adaylar… Dünyaca ünlü yıldızlarla dolu muhteşem bir geceye hazır olun.

Akustikhane ''Yılbaşı Özel'' Saat: 00:10

2016'ya Akustikhane'nin Yılbaşı Özel programıyla müzik dolu bir başlangıç yapmak isteyenleri yeni yıl gecesi Bloomberg HT’de müzik ziyafeti bekliyor.

Habertürk TV

Cansu Canan ile Yıldızlar Ne Söylüyor? Saat: 21:10

2016’da burçları neler bekliyor? Türkiye’nin astroloji haritası neler söylüyor? Dünya liderleri nasıl bir yıl geçirecek? 2016’da hangi burç şanslı, hangisinin dikkat etmesi gerekiyor? Ay ve Güneş tutulması yeni yılda burçları nasıl etkiliyor? Cansu Canan soruyor, Astrologlar Hakan Kırkoğlu ve Hande Kazanova anlatıyor.

Kısa Bir Ara ''Yılbaşı Özel'' Saat: 22:10

Şevval Sam, Resul Dindar, Gökhan Türkmen, Hüseyin Turan, Niyazi Koyuncu, Yeni Türkü, Ayhan Sicimoğlu, Koray Avcı, Volkan Arslan ve Ogün Sanlısoy muhteşem şarkılarıyla Habertürk TV’de.

Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile Yeni Yıl Sohbeti Saat: 23:10

Komedi dünyasının başarılı oyuncuları Murat Cemcir ve Ahmet Kural sımsıcak ve eğlenceli sohbetleri ile yılbaşı gecesi evlerinize konuk oluyor.