Abone Ol

Yiğit Bulut'un eski eşi Şule Zeybek'ten ben de aldatıldım itirafı

Sunucu Şule Zeybek, YouTube kanalında Gazeteci Aslan Sayım’ın Biz Bize Magazin İsimli programına konuk oldu. Aslan Sayım'ın sorusuna Şule Zeybek dikkat çeken bir yanıt verdi.

Yiğit Bulut'un eski eşi Şule Zeybek'ten ben de aldatıldım itirafı

Sunucu Şule Zeybek, YouTube kanalında Gazeteci Aslan Sayım’ın Biz Bize Magazin İsimli programına konuk oldu. Aslan Sayım "Cansu Dere’nin Sadakatsiz dizisindeki olay Şule Zeybek’in başına gelse nasıl olurdu?" sorusunu sordu.

Şule Zeybek'in bu soruya cevabı "Cansu Dere'den hallice bir Şule oluyor zaten. Başıma da gelmedi değil yani evet benim de başıma geldi aldatılmak. Evet benim de içimden bir Cansu Dere çıkıyor" şeklinde oldu.

Şule Zeybek "Peki bir şans daha verir misiniz?" sorusuna ise "Hayır kesinlikle vermem. Asla! Ben kıskanç bir kadın değilim bu arada kıskanılmaktan da haz etmem yakaladığım an hadi eyvallah kendi yoluna yani" diye cevap verdi.

"Peki aldatılmanın sebebi sadece karşı tarafın suçu mu? Çalışan kadınlar eşlerine yeterince vakit ayırabiliyor mu?" sorusuna ise Şule Zeybek "Ben bu konuyu da hiç sevmiyorum hani biraz kocasıyla ilgilenseydi falan diyorlar ben buna da katılmıyorum. Aldatan her zaman sadakatsiz olan yalancıdır. Bir de kadınlar ikinci kadını kıskanırlar o avcıysa avlanmayacak" diye cevap verdi.