Abone Ol

Yiğit Bulut'tan Mehmet Şimşek’e: Sinsiler için yolun sonu...

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, hükümete yakın Star gazetesindeki köşesinden Mehmet Şimşek’e yüklendi.

Yiğit Bulut'tan Mehmet Şimşek’e: Sinsiler için yolun sonu...

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan "Partide kendi ayağımıza kurşun sıkanlar var. AK Parti’ye zarar verebilecek tek şey dava şuurunu kaybetmiş kendi içimizdeki arkadaşlarımızdır" demişti. Erdoğan'ın kendi partisine ilişkin tepkisi akıllara Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'i getirmişti.

Erdoğan daha sonra yaptığı konuşmada ise şu ifadeleri kullanmıştı:

"'Yok ekonomi şöyle, yok böyle' diye atıp tutuyorlar. 'Yok kur şöyle oldu, yok bunda böyle oldu.' Batsın sizin kurunuz ya, ne kuru. Biz dimdik yolumuza devam ediyoruz. İnançlıyız, güçlüyüz ve yatırımların ülkesiyiz. Böyle de devam edeceğiz.Şu anda altyapısıyla her şeyiyle yoluna devam eden bir Türkiye var. İnanmıyorsan kusura bakma arkadaş. Biz bu işe inananlarla yolumuza devam ederiz."

“ARKADAN EYLEMDE-SÖYLEMDE İŞ ÇEVİRENLER”

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Yiğit Bulut, hükümete yakın Star gazetesindeki köşesinden Mehmet Şimşek’e yüklendi.

Bulut şu satırları kaleme aldı:

“Aramızda çok akıllılar var! Sürekli ‘ikili oynayıp’ yakalanınca ‘aptala yatıyorlar’! Kimler mi?

Son birkaç gündür sizler de farkına mutlaka vardınız! Her alanda ‘ülke yararına davranır gibi görünüp, bildiğini okuyanlar!’

Faiz konusunda Cumhurbaşkanımızın yanında görünüp, arkadan eylemde-söylemde iş çevirenler!

Birlikte inceleyelim…

Sevgili dostlar, birileri yabancı TV’lerde çıkıp ülkesi aleyhine ‘kara propaganda’ yapıyor… Gözden kaçırdık mı? Asla!”

“ORTALARDA SÜT DÖKMÜŞ KEDİ GİBİ GEZİP, KAPALI KAPILAR ARDINDA…”

“Birileri ülkenin ‘asıl büyüme unsuru olan mekanizmalara’ büyümeyin mesajı veriyor! Atladık mı? Asla!” diyen Bulut yazısını şöyle sürdürdü:

“Birileri ısrarla varlıklarını yurtdışına taşımaya devam ederken, sistematik olarak da ‘milliyiz’ mesajı vermeye çalışıyor! Yedik mi? Asla!

Birileri inatla devam ediyor; ‘büyüme % 4-5’i geçemez, 2018’de ekonomi yavaşlar’… Birileri ortalarda süt dökmüş kedi gibi gezip, kapalı kapılar ardında Cumhurbaşkanımızın ‘faiz’ söylemini eleştiriyor!

Sevgili dostlar, bu arkadaşlar Hala onları keşfetmedik sanıyorlar! Ettik mi? Çok uzun süredir!

Bunları söyleyenler ‘muhalefet’ tarafında falan da değil, yanımızda durmakta ısrar edip, her alanda arkadan vurmak için fırsat bekleyenler topluluğunun üyeleri… ‘Birileri!’ Onların ciğerlerini biliyoruz!

Sevgili dostlarım, Cumhurbaşkanımızın bir süre önce söylediği şu cümleler ile tarif ettiği kişiler ve bağlantıları; ‘husumet kervanına bizim dava arkadaşlarımızın da bir kısmı nasıl katılıyor, birilerinin zil takıp oynamalarına vesile oldukları için yazıklar olsun’…”

“SİNSİLER İÇİN ‘YOLUN SONU’ GÖRÜNDÜ”

Yazısında Mehmet Şimşek’e yüklenmeye devam eden Yiğit Bulut “Sevgili dostlar, bunların kim oldukları aslında ‘kimse olamadıkları’ gün kadar aşikar, bu ‘kişilerden’ daha doğrusu ‘kişiliksizlerden’ her alanda, her makamda olabilir. Ama geldiğimiz noktada bunlar için ‘deşifre’ olma zamanı ve sinsiler için ‘yolun sonu’ göründü! Millet gerçek yüzlerini gördü, görecek!” dedi.

“‘15 TEMMUZ ÇIKIŞLARI DA’ İÇTEN VE GERÇEK DEĞİLDİ! BAŞKA BİR AJANDALARI VARDI”

Bulut yazısını şöyle noktaladı:

“Bu adamlar yeni de ortaya çıkmadı. 16 Nisan’da da ‘evet’ demediler daha da ileri taşıyayım; bence ‘15 Temmuz çıkışları da’ içten ve gerçek değildi! Başka bir ajandaları vardı! Millet ajandalarını onlara yedirdi!

Sevgili dostlar, bundan aylar yukarıdaki başlıkla bir yazı kaleme almış ve büyümenin hızlanacağını analiz etmiştik… Büyüme daha da düşer diyenler TV ekranlarını kapladılar ve ‘Büyüyemeyiz’ korosu açığa çıktı! Bu koronun solistlerinin bazıları hala çeşitli alanlarda görevde bile olabilir!

Sonuç: Yeni bir büyüme dalgası ortaya çıkıyor ve bu dalga her değeri önümüzdeki 10-13 yıl içinde 3 katına taşıyacak. Bu dalgaya katılanlar aynı oranda büyürken, kaçanlar ve ‘sinsice millet tökezlesin’ diye bekleyenler yeni Türkiye’nin büyük fırsatlarından uzak kalacak ve ülkelerine sırt dönmelerini tarih yazacak! 2018-2019 dönemi ‘dikenli sinsiler’ için son viraj olacak! Ülke için çalışır görünüp, her alanda yabancıların ağzıyla aralarında toplantılar yapıp, herkesi kandırdığını sananlar için yolun sonu!”

(Odatv)