Abone Ol

Yeter'de Doktor Yekta ceza kesiyor

İzleyicileri ekrana kilitleyen Yeter dizisi perşembe 2. bölümüyle ekrana geldi. Yeter 3. bölüm ise 14 Ocak Perşembe ATV ekranlarında olacak.

Yeter'de Doktor Yekta ceza kesiyor

Aylin, beyin cerrahı Yekta Harmanlı'yla evlenir. Yekta, hayatındaki her şeyin mükemmel olmasını isteyen, takıntılı bir adamdır. Aylin'in hayatı kocasının gerçek yüzüyle tanışmasıyla kabusa döner.

İlk çocukları olan Kaan, gün geçtikçe babası gibi şiddet eğilimleri göstermeye başlar. Aylin, ikinci çocuğuna hamile kaldığını öğrendiğinde, kocasından kurtulmak için arkadaşlarının yardımıyla bir plan yapar. İkinci çocuğunu kocasına doğumda ölmüş gibi gösterir. Bebeği de bir süreliğine çocukları olmayan abisi ve yengesine verir. Yengesi para karşılığında sırrını saklamayı ve çocuğuna bakmayı kabul eder.

Aradan beş yıl geçer. Aylin kocasından kaçmak için yeterli parayı biriktirir; ancak planı Yekta'nın parayı bulmasıyla suya düşer. Öte yandan çocuğuna bakan yengesi, Aylin'den beklediği maddi desteği alamayınca öfkelenir. Durumu aşığıyla paylaşır. Aşığı da para sızdırmak için, Yekta'ya öldü sandığı çocuğunun yaşadığını söyler. Aylin'in hayatı Yekta'nın gerçeği öğrenmesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır. Bu girdapta ona yardım eden tek kişi gençlik aşkı Uras olacaktır...

Yeter 2. bölüm özeti

Yeter 2. Bölüm Duru’nun  kaçırılması ile başlar. Duru’yu kaçıran Filiz, sevgilisi Coşkun’la beraberdir. Uras, Filiz’i Coşkun’la gördüğünü hatırlar ve onu arar. Ancak Filiz’in parayı almadan Duru’yu geri vermeye niyeti yoktur.

DNA testi için örnekleri incelemeye veren Yekta, oğlunun yaramazlıkları yüzünden peşinde koşmaktadır. Oğlunu da alarak parka gelir. Ona annesinin doğum yaptığı günü sorar. Bebeği hiç görüp görmediğini, sesini duyup duymadığını öğrenmeye çalışır ancak cevap alamaz.

Polise başvuran Aylin, abisi ve Selçuk bir sonuç alamazlar. Selçuk artık yıllardır yaptıklarının büyük bir hata olduğunu itiraf eder ve Aylin’den her şeyi Yekta’ya
anlatmasını ister ancak Aylin şiddetle karşı çıkar. Filiz’e mesajla ulaşabilen Aylin, parayı ödemeyi kabul ettiğini söyler. Filiz ve Coşkun hem Yekta’dan hem de Aylin’den para koparacakları için mutluluktan havaya uçarlar. Ancak sevinçleri uzun sürmez çünkü eğlenmek için gittikleri yerde kavgaya karışırlar ve nezarete girerler. Duru karakoldan babasını arar. Zafer hemen karakola doğru yola çıkar.

Hastaneye gelen Aylin okuldan kaçarken kolunu kıran Kaan’la karşılaşır. Ancak Yekta annesiyle birlikte kalmasına müsaade etmediği Kaan’ı tekrar okula götürür. Bu arada onları hep birlikteyken İdil görür. Yıllardır hiçbir şey yapmadığından yakınır. İdil kim? İdil’in Yekta’yla olan bağlantısı ne?
Yakın bir zamanda anne olan Wilma Elles dizide İdil karakterini canlandırıyor. Yeter’in İdil’i canlandıran Wilma Elles bu sefer çaresiz bir kadın olan İdili canlandırıyor. Dizide İdil iyi bir karakter olarak başlayıp sonradan kötüye dönüşeceğinden izleyicileri şaşırtacak.

Yolda kaza geçiren Zafer geç kalınca, Filiz ve Coşkun oradan bir şekilde çıkmanın yolunu bulur. Peşlerine düşen Zafer, onları yakalayamaz. Bu arada DNA sonuçlarını öğrenen Yekta, saç örneklerinin yüzde yüz uyumlu olduğunu öğrenince sarsılır. Coşkun’u arayarak kızının yerini sorar. Filiz ve Coşkun, kızı Aylin’e mi yoksa Yekta’ya mı vereceklerini tartışırken, Duru evden kaçar ve İstanbul’a giden trene binmek için istasyona gider.
Trenden inen Duru’yu Aylin alır. Aynı anda kızının yerini öğrenen Yekta da istasyonda onları uzaktan görmüştür. Artık kızının, Zafer’in kızı olarak bildiği Duru olduğunu öğrenmiştir. Aylin Duru’yu Zafer’e götürür ancak kapıda onları Yekta karşılar.
YETER 1. Bölümde neler oldu?

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak... Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

Etkileyici bir senaryo, muhteşem sahneler ve usta oyuncu kadrosu.. Bir diziden daha ne beklenir... ATV ekranlarında izleyicisiyle çok yakında buluşacak olan yeni dizinin tanıtımı da izleyenleri derinden etkiledi. Oldukça duygusal ve çarpıcı sahnelerin yer aldığı tanıtımda konu hakkında da biraz ipucu elde ediyoruz.

Koliba Film'in yapımcılığını üstlendiği, Vilmer Özçınar ve Nalan Merter Savaş'ın kaleme aldığı YETER dizi oyuncuları da oldukça iddialı. Yeter dizisi başrol oyuncularo Pelin Karahan ve Yurdaer Okur. Dizide ayrıca Korel Cezayirli, Ayşin Yeşim Çapanoğlu, Fatih Koyunoğlu, Selen Domaç, Tolga Evren ve Osman Albayrak da rol alıyor.
Etkileyici bir senaryo, muhteşem sahneler ve usta oyuncu kadrosu.. Yeter yeni bölüm 14 Ocak'ta ATV'de..