Abone Ol

Yetenek yarışmasında sular durulmuyor! Bu kez masaya çıkarak pantolonunu indirdi

Yetenek Sizsiniz programının İngiltere versiyonunda gün geçmiyor ki bir olay yaşanmasın. Bu kez jüri üyelerinden biri masaya çıkarak pantolonunu indirdi.

Yetenek yarışmasında sular durulmuyor! Bu kez pantolonunu indirdi

İngiltere’de Amanda Holden, Alesha Dixon, David Walliams ve Simon Cowell’in jüri üyesi olarak yer aldıkları Yetenek Sizsiniz programında sansasyonel anlar yaşanmaya devam ediyor.

Programın geçtiğimiz günlerde yer alan bölümünde jüri üyelerinden Dixon ve Holden, bir yarışmacının üzerlerine su püskürtmesi sonrası salonu terk ederken, bu kez David Walliams yaptığı hareketle gündem oldu.

Yetenek yarışmasında şoke eden gösteri! Jüri salonu terk etti

Walliams, canlı yayın sırasında jüri masasının üzerine çıkarken, Cowell’in önüne geldikten sonra pantolonunu indirdi. Cowell’in durum karşısında rahatsız olduğu yüzünden okunurken, Holden ise Walliams’ın iç çamaşırını da indirdi.

İşte o video..

Bu hareketin ardından Walliams hemen toparlanırken, programın yapımcısı da olan Cowell’in söz konusu hareketle ilgili alacağı karar merak konusu oldu.

The Sun’a konuşan bir kaynak, Cowell’in Walliams için, “Sürekli ilgi toplamaya çalışıyor. Yaptığı hareketler çok çocukça” dediğini iddia etti.

(Sözcü)