Abone Ol

Yeni sezona başlayan Kardeşlerim dizisinin son bölümüne kaza sahnesi damga vurdu

Yeni sezona başlayan Kardeşlerim dizisinin son bölümüne kaza sahnesi geceye büyük damga vurdu.

Yeni sezona başlayan Kardeşlerim dizisinin son bölümüne kaza sahnesi damga vurdu

Onur Seyit Yaran’ı canlandırdığı Doruk karakterinin geçirdiği kaza sosyal medyada çok konuşuldu. Doruk karakteri öldü mü, Onur Seyit Yaran diziye veda mı etti?

Kardeşlerim dizisi 9 Eylül Cumartesi günü 4. sezonuyla ekran macerasına başladı. Sezona hızlı bir giriş yapan dizinin 95. bölümünde Onur Seyit Yaran’ı canlandırdığı Doruk karakteri trafik kazası geçirdi.

Kaza sahnesinden sonra Doruk’un dizideki akıbeti merak konusu olurken Onur Seyit Yaran’dan açıklama geldi. Yaran sosyal medyadan yaptığı açıklamayla vedasını doğruladı.

Yaran paylaşımında; “Sanırım hayatımda ilk kez sosyal medya Instagram postu açıklamasını dudaklarım titreyerek yazıyorum. Öncelikle 3 yıl boyunca içerisinde bulunduğum projede emeği geçen herkese sevgiler.

Sevgili Set emekçisi abilerim, ablalarım, arkadaşlarım; Yürümelerimden koşmalarıma kadar kahrımı çektiniz, yanımda oldunuz. Bu hikaye bizim için buraya kadardı, ama eminim siz kamera arkasındaki dostlarımla, kariyerim boyunca sıkça karşılaşacağım.

Gelecekte karşılaştığımız zaman, ilk günkü gibi, adımın ve imzamın olduğu heryerde, yalnızca hakkın ve adaletin yanında olacağıma söz veriyorum. Sizler için elinden gelenin fazlasını yapacak bir Onur kardeşiniz yanınızda. Daima.”