Abone Ol

Yeni Pınar Gültekinler ölmesin.. Canan Güllü'den erkeklere flaş çağrı

Medyafaresi.com özel haber: Pınar Gültekin'in vahşice katledilmesinin ardından Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü'den erkeklere önemli bir çağrı geldi: Güllü erkeklere, "Siz de yanımızda olun, kadın cinayetlerine hayır deyin" diye seslendi.

Pınar Gültekinler ölmesin! Canan Güllü'den flaş çağrı

TürkiyeGündemi'nden Müşerref Seçkin'in haberine göreTKDF Başkan'ı Canan Güllü erkeklere önemli bir çağrı yaptı.

Canan Güllü, toplumun yarısının kadın diğer yarısının da erkek olduğunu hatırlatarak erkeklere, "Meydanlarda, sosyal medyada siz de yanımızda olun." dedi.

Son olarak Pınar Gültekin'in vahşice katledilmesinin ardından Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu Başkanı Canan Güllü erkeklere çağrı yaptı: "Siz de yanımızda olun.. kadın cinayetlerine hayır deyin..."

Kadın cinayetlerinin faillerinin erkek olduğuna dikkat çeken Canan Güllü, "erkekler artık kadın cinayetlerine dur diyebilmeli, ses verebilmeli." dedi.

Kadın dernekleri ve Bakanlık olarak İstanbul sözleşmesi çerçevesinde bu konuyla ilgili çaba gösterdiklerini belirten Güllü, "Erkeklerin de yan yana gelerek bir ses vermeleri gerekiyor.

İŞTE CANAN GÜLLÜ'NÜN MEDYAFARESİ TV'YE YAPTIĞI AÇIKLAMA

Pınar Gültekin olayında son durağı da geçtik. Kadın erkek birlikte durmak birlikte mücadele etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

TürkiyeGündemi