Abone Ol

Yeni medya maymunu mu? Atv'nin Ela'sı şarkı söylemeden popo sallamayı öğrendi!!! VİDEO

Tuğba Ekinci benzetmesine sinirlenen Ela, isimli yarışmacı "Bence ikinci Ayşe Arman vakasıyla karşı karşıyayız" deyince Osman Yağmurdereli, "Alın mikrofonu elinden" diye bağırdı. Yarışmada birinciliği Müge Zümrütbel kazandı.

Yeni medya maymunu mu? Atv'nin Ela'sı şarkı söylemeden popo sallamayı...

Ela değil, bela

Konservatuvarlı 13 gencin yarıştığı 'Profesyonel'in ilk bölümünde Ela isimli yarışmacı, yaptığı taşkınlıklarla jüri üyelerini çileden çıkarttı...

'İkinci Tuba Ekinci vakası'
atv'nin yeni yarışma programı 'Profesyonel'in ilk bölümü olaylı başladı. Ela isimli yarışmacı, Osman Yağmurdereli, Ajda Pekkan, Müslüm Gürses ve Pelin Akad'tan oluşan jüri üyelerini çileden çıkardı. Şarkısının ardından poposunu sallayarak şımarıklık yapan Ela, Pelin Akad ile söz düellosu yaşadı. Akad'ın "İkinci Tuğba Ekinci vakası yaşanıyor" sözü polemiği başlattı.

Herkes gergin
Bu benzetmeye sinirlenen Ela, "Bence ikinci Ayşe Arman vakasıyla karşı karşıyayız" deyince Osman Yağmurdereli, "Alın mikrofonu elinden" diye bağırdı. Yarışmada birinciliği Müge Zümrütbel kazandı. yarışmanın "öne çıkan" tek yanı yarışmacı Ela`ydı!.. Her ne kadar Pelin Akat, "Tuğba Ekinci`yi taklit ediyorsun" diyerek tavır koymaya çalıştıysa da bu kızın değerini bilin!.. Elinizdeki tek "cevher" o çünkü!..

Varsın Tuğba Ekinci`yi taklit etsin!.. Her hafta çıksın ekrana, iki kalça kıvırsın, göğsünü bacağını açsın, jüri üyelerine laf yetiştirsin, gündemdeki konulara değinsin, Hülya Avşar`a laf atsın, en güzel benim desin, arada seyircilere öpücükler göndersin, göz kırpsın, işveli cilveli hareketler yapsın bakın nasıl artıyor ratingleriniz!..

Bizden söylemesi!.. Bu kızın değerini bilin yoksa "Profesyonel" yarışmanız, "amatörce" bitebilir!.. Yarışmanın sonunu bile getiremeyebilirsiniz!.. Atv yöneticileri, yarışma arasına reklam almayarak zaten onca zararı göğüslemiş durumda!.. Bu duruma daha fazla katlanamayabilirler!.. Ne kadar "rating" o kadar "para"... Yaşasın Ela!..