Abone Ol

Yeni bir lise dizisi başlıyor

TRT1 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan Lise Devriyesi adlı diziden ilk tanıtım geldi.

Yeni bir lise dizisi başlıyor

TRT1'in yeni dizisi Lise Devriyesi'nin ilk tanıtımı dün akşam yayınlandı.

Lise Devriyesi dizisinin ilk tanıtımında başrol oyuncuları Ozan Dolunay, Bahar Şahin yer alıyor.

ART Film'in yapımcılığını üstlendiği Lise Devriyesi dizisinde ayrıca Mehmet Çevik, İsmail Ege Şaşmaz, Asena Tuğal yer alıyor.

Yapımcılığını “Eski Hikâye”, “6 Mantı” ve “Ne Münasebet” dizilerinin ve “Süper Dadı” adlı aile içi iletişim programının yapımcılığını yapan ARC Film’in üstlendiği dizinin, yönetmen koltuğunda Yahya Samancı otururken, senaryosunu Tuna Kıygı, Öktem Başol, Fatih Enes Ömeroğlu ve Samed Aslan kaleme alıyor.

“Lise Devriyesi”nin hikâyesi, Komiser Yardımcısı Yiğit Doğrusöz’ün Emniyet Amiri Necdet Yılmaz’dan yeni bir görev teklifi alması sonucu şekilleniyor. Yiğit görevi gereği ekibiyle beraber liseye sızacak ve uzun zamandır yakalanamayan mafya babası Çetin Soyer’e oğlu Fırat üzerinden ulaşmaya çalışacaktır. Mesleği için en büyük kâbusuyla yüzleşmeye razı olan Yiğit’in durumu, aynı liseye giden Işıl’ın sürekli ayağına dolanmasıyla iyiden iyiye zorlaşacaktır. Üstelik Işıl, Yiğit henüz bilmese de amiri Necdet Yılmaz’ın kızıdır.

Lise Devriyesi'nin oyuncu kadrosu şöyle:

Ozan Dolunay, Bahar Şahin, İsmail Ege Şaşmaz, Ebru Akel, Asena Tuğal, Yusuf Gökhan Atalay, Gamze Süner Atay, Doğan Akdoğan, Uğur Karabulut, Nurettin Taylan Güner, Nimet Özlem Türay, Özge Özaçar, Güzide Aslan, Ercüment Aydın, Halil Balkanlar, Mehmet Şeker, Oktay Özkan, Munise Özlem Öztürk, Mustafa Karaoğlu, Naim Anıl Korkmaz ve Mehmet Çevik.