Abone Ol

Dilipak: Yediğiniz haltları biliyorlar, kasetleriniz çıkar...

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, hükümete çok sert göndermelerde bulunarak zehir zemberek bir yazı kaleme aldı.

Dilipak: Yediğiniz haltları biliyorlar, kasetleriniz çıkar...

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, hükümete çok sert göndermelerde bulunarak "Yurt dışına giden bazı politikacıların işret alemlerinin kasetleri de gün gelir, söz dinlemedikleri bir gün birileri üzerinden deşifre edilir" diye yazdı.

"Şeytan her zaman kadın, içki, kumarla gelmez. Bazen makam teklif eder, bazen para.." diyen Dilipak, hükümete uyarıda bulunarak "En çok da kim iktidarda ise ona en yakın, güvenilir birileri üzerinden gelmeye çalışacakladır. ifadelerini kullandı.

YEDİĞİNİZ HALTLARI BİLİYORLAR, GİRENLER ÇIKANLAR KAYIT ALTINDA

İktidarın sık sık kullandığı argümanlar üzerinden göndermede bulunan Dilipak "Radikal olmayacaksın, dünyayı sen mi düzelteceksin! “One minute”, “Mavi Marmara”, “Dünya 5’ten büyüktür”müş. Germeyeceksin. Böyle düşünmeye başladı iseniz, kendinizi gözden geçirin derim.." dedi ve bazı "günah evleri"nden söz etti. Bu evlerin kapatılması teklifinde bulunan Abdurrahman Dilipak, "Gelin fuhuştan, işretten, alkolden, uyuşturucudan ve kumardan vazgeçin. Ankara’da, İstanbul’daki ve diğer illerdeki günah evlerinizi, otellerde, yatlarda yediğiniz haltları ve inlerinizi biliyorlar. Girenler-çıkanlar kayıt altında.." diye yazdı.

İşte Dilipak'ın yazısından ilgili bölümler:

"Bu yazımda öncelikle zenginleri, politikacıları, bürokratları, STK temsilcilerini uyarmak istiyorum. Aslında bu uyarı herkesi ilgilendiriyor. Ama özellikle, öncelikle tepedekileri uyarmak istiyorum, çünkü onların yediği haltlar bütün topluma sirayet ediyor ve bu işin faturasını bütün bir toplum ödüyor.(...)

KAYITDIŞI ÇOCUKLAR...

Kimi zenginler işret uğruna, gizli nikahlar, kayıtdışı çocuklar uğruna, kimi uyuşturucu belasına, kimi kumar uğruna saadetini, sağlığını, itibarını kaybediyor.. Yazık değil mi?

Kaç işadamı var, ortalıkta adı dolaşan, kaç politikacı, kaç bürokrat, gazeteci. Eskiden kumar borcu yüzünden partisini değiştiren adamlar da vardı. İşret uğruna siyasi kariyeri noktalanan insanlar var.

GÜN GELİR O DIŞARIDA BEKLEYEN SİVİL RESMİ KORUMALAR KONUŞUR

Bu iş artık istihbarat ajanlarının, örgütlerin, mafyanın iş tuttuğu alanlar.. Bu bataklık her gün yeni birilerini yutmaya devam ediyor. Herkes bu gerçeğin üzerini örtüyor. Birileri de bu ayıplarını başkalarının bilmediğini sanıyor. Yarın, gün gelir o dışarıda bekleyen sivil, resmi korumalar konuşur, tehditler, şantajlar sizi de, ailenizi de perişan eder. O insanların da hayatlarını karartırsınız. Hem bunca VIP insan bu işlere bulaşmışsa sıradan insancıklar neler yapmaz ki..

Bu tipler, iktidar çevrelerinde de var, muhalefet çevrelerinde de.. Yurt dışına giden bazı politikacıların işret alemlerinin kasetleri de gün gelir, söz dinlemedikleri bir gün birileri üzerinden deşifre edilir.

İKTİDARA YAKIN BİRİLERİ ÜZERİNDEN GELMEYE ÇALIŞIRLAR

Şeytan her zaman kadın, içki, kumarla gelmez. Bazen makam teklif eder, bazen para.. Fon kaynaklı kredilerin arkasında kim var dersiniz. Siyonist fonlar, Avrupa üzerinden, Amerika’dan ya da İslam ülkelerinin birinin üzerinden kapınızı çalabilirler. En çok da kim iktidarda ise ona en yakın, güvenilir birileri üzerinden gelmeye çalışacakladır. Mevcut şirket bir bakmışsınız sessiz sedasız el değiştirmiş. Coca Cola’nın adı mesela “Zemzem Cola” olmuş.

HACCA DA GİDERSİNİZ, ANNENİZ ADINA CAMİ DE YAPTIRIRSINIZ

Gümüş motor piyasaya çıktığında Lamborghini bir anda fiyat kırıp, Gümüş motorun maliyet fiyatının altında mal satmaya başlamıştı. Stratejik öneme sahip ihalelere giren birileri inanılmaz fiyatlar teklif edebilirler.. Güvenlik işleri, güvenlik yazılımları mesela. Siz bu işlerin farkına vardığınızda zaten çok geç olmuştur. Sizinle ilgilenenler, eşinizle, oğlunuz, kızınızla, kardeşlerinizle çoktan yakın dostluklar kurmuşlardır. Kayınbiraderiniz, bacanağınız sizden önde koşmaktadır. Ve herkes bu yeni dünyalarında çok mutludurlar. Eee artık biraz da sizin dünyadan kâm almaya hakkınız yok mu? Haccınıza, Umrenize de gidersiniz, annenizin adına cami de yaptırırsınız..

DÜNYAYI SEN Mİ DÜZELTECEKSİN! “ONE MİNUTE”, “MAVİ MARMARA...”

At arabadır, avrat garsoniyerde sizi bekler, pusat dersen o parasını verdiğinde gözünü kırpmadan senin için tetik çekecek adamındır. Artık sizi kim durdurabilir ki. Her şeyi alabilir, satabilirsiniz. Artık size yeni bir din lazım, hani dostluklar, yeni aşklar, yeni heyecanlar. Uyuşturucu ve alkol vicdan zonklamasına iyi gelirmiş. Derin düşünmeyeceksin, eğleneceksin. Ye, iç, eğlen. Hayat çabuk geçiyor, yeni ufuklara yelken açmak gerek, yeni aşklar yaşamalı insan, değil mi.. Radikal olmayacaksın, dünyayı sen mi düzelteceksin! “One minute”, “Mavi Marmara”, “Dünya 5’ten büyüktür”müş. Germeyeceksin. Böyle düşünmeye başladı iseniz, kendinizi gözden geçirin derim..(...)

O GÜNAH EVLERİNİZE GİRENLER-ÇIKANLAR KAYIT ALTINDA

(...)Gelin fuhuştan, işretten, alkolden, uyuşturucudan ve kumardan vazgeçin. Ankara’da, İstanbul’daki ve diğer illerdeki günah evlerinizi, otellerde, yatlarda yediğiniz haltları ve inlerinizi biliyorlar. Girenler-çıkanlar kayıt altında..

Selam ve dua ile.."