Abone Ol

Yengeç burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

2016'da yengeç burcu olanları neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları.

Yengeç burcu 2016 yıllık burç yorumları! 2016 yıllık burçlar

2016'da yengeç burcu olanları neler bekliyor? İşte 2016 yıllık burç yorumları.

Yengeç ve yengeç yükselen 2016’da yeni konularda çalışarak kendilerini eğitmeye devam edecekler.

Kendilerini geliştirecekleri yeni konularda çalışacaklar. Yakın çevreleriyle iletişimleri artacaktır. İlgilendikleri konularda bir düzen kuracaklar ve yaptıkları işlerde, kurdukları ilişkilerde prestijli olacaklar. Yengeçlerin yakın çevreleriyle olan ilişkilerini geliştirmesi, girecekleri ortamlar, yapacakları yolculuklar sayesinde ilişkilerine olan yaklaşımları değişecektir. Güçlü kişilerle ilişkiler geliştirebilirler. İlişkilerinde güç kazanacaklar.

Güçlü kişilerle beraber kendilerini geliştirecekleri önemli işlerle ilgilenebilirler. Yabancı kültürler, yeni eğitimler, varsa kardeşlerle olan problemlerle ilgilenmeleri aracılığıyla kendilerini geliştirmeyi ve yeni konularla ifade etmeyi öğrenecekler. İlişkilerde yaşadıkları zorlukların kendilerini ifade etme şekillerinden kaynaklandığını anlayabilirler.

Yakın çevreleriyle olan ilişkilerinde kendilerini daha fazla düşünmeye veya ön planda tutmaya eğilimli olabilirler.

İlgilendikleri konularla gelişim sağlayacakları gibi çalıştıkları konu ve kişilerle ilgili yapılanma gerçekleştiriyorlar. Çalıştıkları şartları sorguluyorlar ve kendi istekleri doğrultusunda değiştirmeye çalışıyorlar. Zaman zaman kendi gelişimleri için yaptıkları faaliyetler, çevrelerinden aldıkları etkilerle hayatlarında ilerledikleri yolda hayal kırıklığı olabilir. Yengeçler artık kendilerini olmak istedikleri, hayalini kurdukları konumla ilgili somut adımlar atmaya başlayacaklar. İdealize ettikleri konularda kendi deneyimleri kadarını gerçekleştirmeye ve kendi şartlarıyla çalışma isteğinde olacaklardır. Çalıştıkları konuların ve kişilerin onlar için sorumluluk kaynağı olması, iş hayatlarında otorite gördükleri durumların ortadan kalkması çabasıyla yeni bir çalışma düzeni kuracaklar. Gündelik yaşamlarında sağlık konusunda belirsiz durumlar olabilir ve kontrolden geçmeleri gerekebilir.

Eylül sonrasında yaşamlarından zevk alacakları, evlerini, yaşamsal alanlarını geliştirme, yenileme, ev alma, aileyle iyi ilişkiler geliştirme dönemine girecekler. Ev aile ilişkilerinden alacakları zevkler ve iş hayatlarındaki bağımsızlık istekleri hayatlarında değişimler farklı yaşam alanları getirebilir. Bazı yengeçler ev veya yaşamsal alanlarını değiştirebilir, ev sahibi olabilir. Kariyerlerini de buna göre şekillendirebilirler. Yabancı yerlerde yaşam kurmayı düşünebilirler.

2016’da yengeçler çevrelerinden öğrenecekleri deneyimleyecekleri veya çevrelerine verecekleri hizmetlerle kendilerini geliştirecek ve iletişimlerinde yeni bağlar kuracakları bir dönem geçirecekler. Gündelik hayatlarında ve çalıştıkları konu ve kişilerle deneyimlerine dayalı yeni bir düzen kuracaklar. Kuracakları yapılanmalar iş hayatlarındaki bağımlılıklarını ortadan kaldırmalarına yardımcı olacak. Kendi otoriteleri kendileri olacak. Belirledikleri vizyonun gerçekleşmesi için çalışacaklar. Kısaca kendilerine biçtikleri değer kadar olgunlaşacak ve kendilerini ortaya koyacaklar.