Abone Ol

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu

Bu hafta Yemekteyiz yarışmasında Filiz Hanım, Nuray Hanım, Fevziye Hanım, Ergün Bey ve Mustafa Bey yarıştı. Yemekteyiz 25 Mayıs Cuma haftanın birincisi kim oldu sorusunun cevabı belirlendi.

Yemekteyiz'de haftanın birincisi belli oldu

Haftanın birincisi ise toplam 22 puanla Filiz Hanım oldu. Birinci olan isim 10 bin lira ile tencere seti kazandı.

Her hafta birbirinden farklı 5 yarışmacının ev sahipliği yaptığı eğlenceli yarışma hafta içi her gün sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekranlara geliyor.

Pazartesi gününden cumaya kadar her gün farklı bir yarışmacının kendi evinde yaptığı yemekleri tadan yarışmacılar gün sonunda puan veriyor. Peki 25 Mayıs Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, kazanan toplam kaç puan aldı?

Filiz Hanım: 22 puan

Ergün Bey: 21 puan

Nuray Hanım: 21 puan

Mustafa Bey: 20 puan

Fevziye Hanım: 16 puan

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI

FİLİZ YILMAZ KIRDAR: Birinci gün yarışmacısı olan Filiz Yılmaz Kırdar 35 yaşında, evli. Üç aylık kızı var. Aslen Sakaryalı. Çağrı merkezinde yönetici. Seyehat etmeyi, resim yapmayı ve uydurma yemekler yapmayı çok seviyor.

ERGÜN HALİS: İkinci gün yarışan Ergün Halis 34 yaşında, evli ve bir oğlu var. Memleketi Elazığ. Beden Eğitimi Öğretmeni fakat şuan bireysel koçluk yapıyor. Şarkı söylemek, şiir yazmak ve spor yapmak en sevdiği aktivitelerden.

NURAY ÇOLAKOĞULLARI: Üçüncügün yarışmacısı olan Nuray Çolakoğulları aslen Tekirdağlı. 32 yaşında ve bir kız çocuk sahibi, Şef aşçı. Yoğun çalıştığı için kendine pek vakit ayıramıyor. Uysal, uyumlu, özgüveni yüksek ve zor sinirlenen biri olduğunu söylüyor.

MUSTAFA YILDIZ: Mustafa Yıldız dördüncü gün yarışmacısı. 24 yaşında, bekar, memleketi Amasya. Astronomi ve mutfak sanatları bölümünde öğrenci. Aynı zamanda stajyer öğretmen. Hobileri arasında, otostopla Türkiye'yi gezmek, sosyal medyada paylaşım yapmak var.

FEVZİYE GENÇARSLAN: Final akşamı yarışan Fevziye Gençarslan 38 yaşında, evli ve 3 kız çocuk sahibi. Aslen Kilisli. Ev hanımı olan yarışmacı, spor yapmayı, ailesiyle yurt dışı tatiline çıkmayı çok seviyor. Kendini özgüveni yüksek, bulunduğu ortama kolay ayak uyduran, pozitif biri olarak tanımlıyor.