Abone Ol

Yemek Sepeti'nin CEO'sundan Mansur Yavaş'a Gönderme: Rakip Olmayan Bir Devlet Kalmıştı

Yemek Sepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın esnafın yüzde 0 komisyonla sipariş kabul edebileceği "Lezzet Ankara" projesi için esprili bir göndermede bulundu.

Yemek Sepeti'nin CEO'sundan Mansur Yavaş'a Gönderme

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pandemi sürecinde gelir kaybına uğrayan esnafa yönelik destek çalışması kapsamında, "Lezzet Ankara" isimli bir proje duyurdu. Proje kapsamında, komisyonsuz yeni bir yemek sipariş portalını aktifleştireceklerini açıklayan Yavaş, "Esnafımızın alın terini korumak adına yüzde 0 komisyonla 'Lezzet Ankara' var" dedi.

ESNAF KOMİSYON ÖDEMEDEN SİPARİŞ ALABİLECEK

Ankara'daki lokanta ve kafe işletmecilerini "Lezzet Ankara" portalına kaydolmaya davet eden Yavaş, uygulama sayesinde esnafın komisyon ödemeden sipariş alabileceğini söyledi.

Yemek Sepeti'nin CEO'sundan Mansur Yavaş'a Gönderme: Rakip Olmayan Bir Devlet Kalmıştı - Resim: 1

YEMEK SEPETİ CEO'SUNDAN ESPRİLİ YANIT

Online yemek sipariş sitesi olan Yemek Sepeti'nin kurucusu Nevzat Aydın, Mansur Yavaş'ın "Lezzet Ankara" projesini paylaştığı Twitter mesajının altına, "Dünyada bir ilk olmuş başkanım. Rekabet güzel şey. Sizi seviyoruz" yorumunu yaptı.

Yemek Sepeti'nin CEO'sundan Mansur Yavaş'a Gönderme: Rakip Olmayan Bir Devlet Kalmıştı - Resim: 2

Aydın ikinci mesajında ise "Şaka bir yana rakip olmayan bir devlet kalmıştı. Yüzde 0 da az olmuş, üzerine para verilmeli" dedi.